Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Μήνυμα Αισιοδοξίας και Ανανέωσης από τη Νεολαία Κορινθίας.


Δημιουργική δράση VS Στατική αντίδραση

Στην ΟΝΝΕΔ Κορινθίας προτιμούμε τη δημιουργική δράση από την άγονη και στατική αντίδραση. Κινούμαστε θετικά, διατυπώνοντας θέσεις, παράγοντας έργο. Αρνούμαστε να ετεροπροσδιοριζόμαστε ως αντίθετοι κάποιου ή να δικαιολογούμε την παρουσία μας ασκώντας απλώς κριτική. Σε αυτή την πορεία δύο ετών σημαντικό ρόλο, έχει αναμφίβολα παίξει, και η προβολή της οργάνωσής μας από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Γι αυτό, δική μας απόφαση και πρωτοβουλία είναι να σημειώνουμε στην κορυφή κάθε ανάρτησής μας το Μ.Μ.Ε. στο οποίο τις επόμενες ημέρες η ανάρτησή μας δημοσιεύτηκε. Σε αυτό το πλαίσιο σκέψης, ευχαριστούμε 3 blogs που ασχολούνται με θέματα πανελλαδικής εμβέλειας, για την τιμή που μας έκαναν να φιλοξενήσουν τις θέσεις μας και να τις σχολιάσουν ευμενώς. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα blogs : stoxasmos-politikh.blogspot.com krogias.blogspot.com pelasgia.blogspot.com Κάθε τέτοια κίνηση αποτελεί ακόμα ένα ερέθισμα για την επιτάχυνση της δικής μας πορείας. Δημιουργώντας κίνητρα για δημιουργία, χτίζοντας ακόμα πιο ισχυρές βάσεις για το αύριο της οργάνωσης μας.

ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (μαζί μπροστά χωρίς συμβιβασμούς)

Σχόλιο: Με αυτό το νέο Ύφος και το νέο Ήθος, η νεολαία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας προσπαθεί να απεγκλωβιστεί, από τη χαμένη ευκαιρία του "ορθού πολιτεύεσθαι", της περασμένης πενταετίας. Κύριο γνώρισμα της το «εδιζησάμην εμεωυτόν» [«αναζήτησα τον εαυτό μου»] και δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ανανέωσης προτάσσοντας επιχειρήματα ευγενούς άμιλλας και ελπίδας .

Εμείς ως συντακτική ομάδα αυτού του ιστοχώρου τιμούμε και εκτιμούμε αυτό το νέο που γεννιέται στη Κορινθία. Είθε και μεγάλοι κομματικοί σχηματισμοί, να έχουν την αρετή και τη σωφροσύνη, στην ορθή αντίληψη αυτών των νέων παιδιών, για τη πολιτική που ξεκινούν μόνοι τους από μηδενική βάση για κάτι πολύ ωραίο και αισιόδοξα σπουδαίο.

Νάσος Ζαγγογιάννης

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.