Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Πολύ καλή κίνηση και έμπρακτη ουσιαστική χειρονομία στον πάσχοντα πλησίον από το blog "troktiko"

.
Το "troktiko" έδωσε και σήμερα αθόρυβα
τις 510 μερίδες στους άστεγους


Δεν το είπαμε αλλά τελικά είναι κακό να μην προβάλλεις κάποιες προσπάθειες όταν μάλιστα άλλοι της θάβουν!

Το κάνουμε αθόρυβα αλλά έτσι όμως πως θα μάθουμε να δίνουμε φιλανθρωπία αν δεν το λέμε;


Γράφουν όλοι σήμερα για τα γεύματα αγάπης του Δήμου Αθηναίων και της Αρχιεπισκοπής και το σύνολο των 2.000 μερίδων που δόθηκε.

Κανείς όμως δεν είπε ότι οι 510 μερίδες είναι από το troktiko που συνεχίζει να διανέμει φαγητό στους άστεγους μέχρι την άλλη Κυριακή και για 15 ημέρες.

Απλά να ξέρει ο κόσμος ότι δεν κοροϊδεύουμε και επειδή τα e-mail-υποστήριξης είναι πολλά θέλαμε να...γνωρίζεται όλη την αλήθεια. Κάθε μέρα δίνουμε 510 μερίδες στο κέντρο υποδοχής αστέγων του Δήμου Αθηναίων με την βοήθεια του Λ.Σκιαδά (αντιδήμαρχος) που μας παραχώρησε την αίθουσα και αυτό κάναμε και το Πάσχα.

Και αύριο και κάθε μέρα μέχρι την Κυριακή. Αυτά μέχρι να συντονιστούμε για την επόμενη κίνηση μας που θα έχει την ίδια λογική. Τι να το κάνεις να δίνεις ένα ...ρολόι ή αυτοκίνητο ή κάτι άλλο όταν μπορείς να δώσεις χαρά σε τόσο κόσμο που πονάει;


Σχόλιο: Πολύ καλή κίνηση και έμπρακτη ουσιαστική χειρονομία στον πάσχοντα πλησίον.
Αξίζουν συγχαρητήρια τέτοιες ενέργειες που δείχνουν ευαισθησία και ανθρωπιά.
Είθε να βρει και άλλους μιμητές . . .
ΝΖ
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.