Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Απαγορευμένες ειδήσεις από τα ΜΜΕ. Πότε οι «πολιτισμένοι» θα επιτρέψουν να πάει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα;

Here are a few pics of the conditions we had at the border crossing. In particular you see a disabled boy with our group forced to sleep on the floor beside his wheel chair. Someone using a brick as a pillow.
We had 6 male toilets with no toilet paper, so were forced to take a bottle of water and use that as best we could instead of toilet paper.
At a later stage we were given mattresses and pillows... (περισσότερα στο desertpeace)
Ένα, έστω ένα αναπηρικό καροτσάκι, για τα ακρωτηριασμένα παιδιά της Γάζας από τους ισραηλινούς βορμβαρδισμούς, είναι ανακούφιση... Ακούτε, βλέπετε πρόεδροι της ΓΣΕΕΕ, ΑΔΕΔΥ, που μας καλούσατε να καταθέσουμε τον οβολόν μας στον Τηλεμαραθώνιο;
Κανένας αποκλεισμός δεν λυγίζει τον αδούλωτο λαό της Παλαιστίνης!

3 χρόνια αποκλεισμού της Γάζας σε τρόφιμα, νερό, φάρμακα, καύσιμα… στα πάντα, από τους «πολιτισμένους της δύσης, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
Τον 21ο αιώνα, ένα χιτλερικό στρατόπεδο συγκέντρωσης 1,5 εκατομμυρίων ανθρώπων, που πεθαίνουν καθημερινά μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.
Μπήκε το «Κονβόι της Ελπίδας» μετά από πιέσεις της διεθνούς κοινής γνώμης. Από την Ελλάδα καμία βοήθεια, παρά του ότι ο ελληνικός λαός συμμετείχε στο δράμα των Παλαιστίνιων της Γάζας, παρά τον «Τηλεμαραθώνιο» και τις «εκκλήσεις» μαζικών φορέων και πολιτικών που καλούσαν για οικονομική ενίσχυση, με κροκοδείλια δάκρυα… (που βρίσκονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και γιατί δεν πήγε ΤΙΠΟΤΑ στη Γάζα;). Μόνον η Εκκλησία της Ελλάδας, με την «Αλληλεγγύη» πρόσφερε μια ανακούφιση από ελληνικής πλευράς.
Ποιό είναι το «πολιτικό κόστος» και ποιοι το επιβάλουν, για να σταλούν λίγα αναπηρικά καροτσάκια για τα ακρωτηριασμένα παιδιά της Γάζας από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς, λίγα φάρμακα, λίγα τρόφιμα, λίγο νερό;
Μπορεί να είναι δημοκρατικός θεσμός μια Ευρωπαϊκή Ένωση που επιτρέπει και αποδέχεται-υποκύπτει στην ισραηλινή απαγόρευση εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας στο δοκιμαζόμενο λαό της Γάζας;
Οι φορείς που πραγματοποίησαν στην Ελλάδα τον Τηλεμαραθώνιο, το έκαναν απλώς για να εκτονώσουν τη λαϊκή οργή του λαού και τώρα αναμένουν εντολές από το Ισραήλ;
ΝΤΡΟΠΗ!
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.