Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Με άρωμα Ντόρας το ευρωψηφοδέλτιο...

PRESS-GR
Από τον Γιάννη Δαίδαλο.

"Φτωχό" είναι το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ που ανακοινώθηκε. Πέραν της επικεφαλής Μαρ. Γιαννάκου, η Ρ. Κράτσα μπήκε για τους γνωστούς λόγους (διαβάστε εδώ). Ο Γ. Παπαστάμκος είναι άνθρωπος του Γ. Σουφλιά και διασώθηκε. Ο Κ. Πουπάκης είναι πρόεδρος της ΔΑΚΕ αλλά έχει προσχωρήσει και στο μητσοτακικό στρατόπεδο. Μητσοτακικός είναι και γεν. γραμματέας του υπ. Εξωτερικών Θ. Σκυλακάκης. Οι ισορροπίες κρατήθηκαν με τη συμεμτοχή και του Γ. Κουμουτσάκου που εκτός από εκπρόσωπος του υπ. Εξωτερικών (δύο σε εκλόγιμη θέση από εκεί...) είναι και γαμπρός του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Αργ. Καρρά. Και ο Γ. Παπανικολάου είναι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ...
Από τους υπολοίπους στη σειρά -μετά τις επτά εκλόγιμες θέσεις- ο Γιάννης Τσουκαλάς είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και...
μέχρι πρότινος γεν. γραμματέας Ερευνας - Τεχνολογίας. Ο Σταύρος Παπασταύρου δικηγόρος, είναι γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ. Η Αλίκη Μοσχή-Gauget είναι διεθνολόγος και έχει τημηθεί με το Βραβείο «Γυναίκες της Ευρώπης 2004».
Ο Λευτέρης Δημητρίου είναι πρόεδρος Παγκυπρίου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών, για καλύψει το "σκληρό" χώρο. Η Βάσω Κόλλια είναι πρώην γ.γ. Νέας Γενιάς και προσκείμενη στον Προκόπη Παυλόπουλο. Η Ελένη Φωτέα είναι δικηγόρος, ο Βασίλης Κανάκας αγρότης από τη Θεσσαλονίκη μηχανολόγος νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, η Άννα Μπρεδήμα δικηγόρος, ο Δημήτρης Κούρτης εκπαιδευτικός πολύτεκνος συντονιστής β’ βάθμιας εκπαίδευσης της Στουτγάρδης, η Αλεξάνδρα Πάλλη γ.γ. Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών είναι κόρη της υπουργού Απασχόλησης, ο Γιάννης Αντωνιάδης αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η Αφροδίτη Μπλέτα δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, ο Αχμεντσίν Ριτβάν δάσκαλος, η Πηνελόπη Παππά πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και ο Γιώργος Κασιμάτης, επιχειρηματίας, πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.