Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δεν έβαλαν μέσα στην δικογραφία τα εμβάσματα της MAYO

troktiko
OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Καλά ρε δεν ντρέπεστε όλοι μαζί; Για τα 10εκ ευρώ που φέρονται ότι πήγαν από την siemens μέσω Mayo σε γαλάζια πρόσωπα ή κόμμα. Ο υπουργός δικαιοσύνης κάνει παρέμβαση και παίρνει τηλέφωνο τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδά για να ρωτήσει αν υπάρχει τέτοιο έγγραφο. Πάρτε τον Ζαγοριανό. Την πηγή. Τον ανακριτή. Πως παίρνει τηλέφωνο τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που δεν έχει την υπόθεση αλλά μπορεί να έχει μόνο γνώση κάποιων στοιχείων;
Αυτό σημαίνει ότι το υπουργείο δικαιοσύνης έχει ανοιχτή γραμμή με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τι δουλειά έχει ο Ν.Δένδιας να ρωτάει; Ως υπουργός δεν μπορεί να πάρει ως Ν.Δ όμως πήρε. Και κανένα κανάλι δεν το πήρε χαμπάρι.

Και λέει ο Σανιδάς: "Δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο στην δικογραφία". Μας δουλεύουν.

Έπρεπε να πει ότι το θέμα είναι ανύπαρκτο και όχι αν υπάρχει ή όχι στην δικογραφία. Παρέπεσε κάπου ή δεν το έβαλε μέσα ο Ζαγοριανός οπότε έχουμε τεράστιο σκάνδαλο; Ακόμα και αν παραγράφηκε το αδίκημα το έγγραφο έπρεπε να είναι μέσα στην δικογραφία.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Έτσι λέει ο Σανιδάς. Και δεν το λένε ξεκάθαρα γιατί έκαναν ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ.

Επίτηδες δεν το έβαλαν. Και λένε ότι δεν υπάρχει στην δικογραφία. Δεν μπορούν να πούνε ότι δεν υπάρχει.

Σαν να λέμε: "Υπάρχει κατηγορούμενος Μ.Χριστοφοράκος στην Ελλάδα;"

Και να απαντάει ο Σανιδάς: "Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Χριστοφοράκος"

Εμ , βέβαια δεν υπάρχει. Αφού είναι στην Γερμανία! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.