Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Smirting από τον Ιούλιο

Η απαγόρευση καπνίσματος μας φέρνει πιο κοντά.... Smoking + Flirt = Smirting
Halkida.TV
Μεγάλωσε
Μεγάλωσε

Το Smirting είναι ή νέα μόδα για να κάνει κανείς γνωριμίες και μάλλον θα αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό το παραδοσιακό καμάκι εντός των νυχτερινών καταστημάτων διασκέδασης μετά την Απαγόρευση του καπνίσματος.

Η νέα μόδα θέλει τους ανθρώπους να φλερτάρουν καθώς καπνίζουν. Ξέρετε, σε εκείνες τις αστείες εικόνες που όλοι συνωστίζονται έξω από τις pub και τα bar για ένα τσιγαράκι; Εκεί ακριβώς σε Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και όπου αλλού, οι άνθρωποι πήραν την εκδίκησή τους

Το Smirting πρωτοξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2003 και εξαπλώθηκε στην Ιρλανδία

Αναλυτικά Smirting είναι μια λέξη "argo" από τις λέξεις:

Smoking + Flirt

Κοινωνιολόγοι και Σεξολόγοι τονίζουν πως οι smirters έχουν θυμό, για αυτήν την ιδιότυποι εξορία και θέλουν να μοιραστούν αυτό το άχτι με κάποιον άλλο. Ωστόσο αυτή η κοινότητα εκεί στην "εξορία" έχει και ανταμοιβές αφού στην Ιρλανδία το 25% των νέων γνωριμιών είναι μέσω Smirting.

Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η επιτυχία στο Smirting που μη καπνιστές για να να βρεθούν δίπλα στους smirters άρχισαν ακόμα και το κάπνισμα

Βέβαια μην ξεχνάτε πως.... Το κάπνισμα Σκοτώνει


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.