Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Η περιβαλλοντική υποβάθμιση είναι συνέπεια συγκεκριμένων πολιτικών από νεοφιλελεύθερες και νεοσυντηρητικές κυβερνήσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαλκίδα, 5.6.2009

Θέμα: «Δήλωση της κυρίας Περλεπέ για την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος».

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη
με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η προστασία του περιβάλλοντος και η πράσινη ανάπτυξη έχουν κεντρική θέση στη πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το μέλλον της χώρας μας και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Στους πέντε κύριους στόχους που θέσαμε για να αναδείξουμε το πολιτικό μας στίγμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίαρχο ζήτημα είναι το περιβάλλον σε κάθε του διάσταση και πώς θέλουμε εμείς ως σοσιαλιστές τη διαχείρισή του, προς όφελος της κοινωνίας μας και τελικά προς όφελος όλης της ανθρωπότητας. Η περιβαλλοντική υποβάθμιση είναι συνέπεια συγκεκριμένων πολιτικών από νεοφιλελεύθερες και νεοσυντηρητικές κυβερνήσεις και επιδίωξή μας είναι οι πολιτικές αυτές να αναστραφούν το συντομότερο δυνατόν. To ΠΑΣΟΚ ως αυριανή κυβέρνηση θα εφαρμόσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα που έχει για το περιβάλλον, εν όψει μιας καλύτερης διαβίωσης για όλους, με απόλυτο σεβασμό στη φύση και ενάντια σε κάθε συμφέρον που την υπονομεύει και την καταστρέφει».

ΣΣ: Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στην εκδήλωση:

«Πράσινη ΑνάπτυξηΗ πρόταση του ΠΑΣΟΚ»

Update: Με νέο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.(14:09/5-6-2009)

Θέμα: «Με τους εργαζόμενους των Τσιμέντων Χαλκίδας, η κυρία Περλεπέ».

Στα πλαίσια των πολιτικών εξορμήσεων για τις ευρωεκλογές, η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη θα μεταβεί στα Τσιμέντα Χαλκίδας το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουνίου, όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους και το Σωματείο τους και θα συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν, καθώς και για την τεράστια σημασία της εκλογικής μάχης της Κυριακής.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, η βουλευτής θα παραβρεθεί στην πολιτική συγκέντρωση-συζήτηση που διοργανώνει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Εύβοιας στο Βar Mostar της Χαλκίδας, με προσκεκλημένο τον Κώστα Σκανδαλίδη.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.