Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ....... "ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ"

Με αφορμή την αποκάλυψη του press-gr και την επιστολή ΒΟΜΒΑ Μανώλη.. (πατήστε εδώ για το πλήρες κείμενο)..
την 21 /07/08 με αποδέκτη τον κύριο Αλογοσκούφη, μας δημιουργούνται ερωτηματικά για την συμπεριφορά του βουλευτή Αργολίδας με γνώμονα πάντα την δεδομένη και συνολική του στάση από τότε έως και σήμερα στα πολιτικά δρώμενα εντός του κοινοβουλευτικού ελέγχου ,αλλά και των εσωκομματικών προβλημάτων τα οποία είχαν ως βάση την εμπλοκή προσώπων του κόμματος στα αποκαλυφθέντα σκάνδαλα.

==================================================
Στην ουσία η επιστολή Μανώλη έχει ως αντικείμενο την καταγγελία αλλά και ομολογεί τα ανομολόγητα που η κομματική γραμμή του κόμματος του απαγορεύει αυστηρά να βγουν στον "αέρα".


Ο βουλευτής Αργολίδας "παρατηρεί" τον τότε Υπουργό Οικονομίας ότι "δεν τον αφήνει να μιλήσει".... και μιλά δια της επιστολής αυτής......

Για το θέμα Γερμανός και Βουρλούμη, ο βουλευτής Μανώλης δεν "διστάζει" να ομολογήσει ότι η κυβέρνηση την οποία στηρίζει "συναλλάσσεται" με υπόδικους "Το λογικό ερώτημα στην κοινωνία δεν είναι γιατί πολλοί βουλευτές ασκούμε κριτική στον κ. Βουρλούμη, το κάνουμε γιατί κατηγορείται από την Δικαιοσύνη σε βαθμό κακουργήματος και γιατί με τις πράξεις και την συμπεριφορά του εκθέτει την παράταξη που τον επέλεξε για αυτή την θέση".

Ομολογεί την πολιτική του Καταλληλότερου που στέναξε τα χαμηλά εισοδήματα φορολογώντας τα προκειμένου "εξαργυρώσει" τις επιταγές στήριξης του στην εξουσία με τις... "χαριστικές, σκανδαλώδεις ρυθμίσεις εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες με αποκορύφωμα αυτή της ALPHA BANK"

Ομολογεί την "γένεση" των GOLDEN BOYS με "σπέρμα" την συναίνεση-έγκριση της κυβέρνησης Καραμανλή ....." Α)για την φωτογραφική, προκλητική συνταξιοδοτική διάταξη του τότε Γενικού Γραμματέα κ. Κουρή;
Β)στις ρυθμίσεις για τους διευθυντές που με μία μέρα στον βαθμό παίρνουν σύνταξη 1.200 ευρώ παραπάνω;
Γ)σε ιδιωτικοποιήσεις και μέτρα που υλοποιούν σκληρές και νεοφιλελεύθερες συνταγές;
"

Ομολογεί την χειραφέτηση και την απαξίωση των θεσμών από τους ίδιους που έχουν δώσει όρκο στο σύνταγμα και στον ελληνικό λαό να τους προστατεύουν ...

" Οι βουλευτές δεν είναι διορισμένοι, όπως ο κ. Ζορμπάς, για να τους απαξιώνετε και να τους καταργείτε."

Και τέλος ομολογεί την δεινή θέση του φουκαρά Ελληνικού λαού που έχει καταβαραθρωθεί από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η οποία ήρθε στην εξουσία ως εξυγιαντής και μεταλλάχθηκε σε πραματευτή ....."Έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν μπορούν να επιβιώσουν και παρακολουθούν άναυδοι τον χορό των εκατομμυρίων ευρώ που έχει στηθεί σε μίζες και μεσάζοντες;"
===============================================================


Η ομολογία, λαμβάνεται σαν ελαφρυντικό τεκμήριο..... στην περίπτωση όμως του κύριου Μανώλη η επιστολή του φέροντας τον τίτλο του "ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ" χάνει τον χαρακτήρα του ελαφρυντικού, αφού ως βουλευτής του κόμματος ήξερε την αλήθεια αλλά στήριζε δια της ψήφου του ένα κόμμα που κυβερνά ως δυνάστης τον Ελληνικό λαό


Η επιστολή Μανώλη έχει ιδιοτελή κίνητρα και αυτό γιατί δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό αφού από την ημερομηνία της επιστολής έως και πριν από τις ευρωεκλογές η στάση Μανώλη συνηγορούσε κατά βάση με τις γραμμές του κόμματος τις οποίες ομολογούσε και κατάγγελλε δια της επιστολής του.


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.