Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

"Ευρωβουλή των Πολιτών", έχει εγκατασταθεί στο Μετρό του Συντάγματος

ana-mpa

"Ευρωβουλή των πολιτών"

Η μετανάστευση, το περιβάλλον, καθώς και η ισότητα των ευκαιριών, αποτελούν τα θέματα που απασχολούν κυρίως τους Ελληνες πολίτες, σύμφωνα με ερωτήματα - μηνύματα που έχουν υποβληθεί στις πρώτες ημέρες λειτουργίας της "Ευρωβουλής των πολιτών", που έχει εγκατασταθεί στο Μετρό του Συντάγματος από την 21η Μαίου.

Η Ευρωβουλή πολιτών είναι ένας χώρος πολυμέσων μέσω του οποίου μπορεί οποιοσδήποτε πολίτης να στείλει το δικό του μήνυμα, το οποίο θα υποβληθεί σε μια επιτροπή που θα αποτελείται από νεοεκλεγέντες Ευρωβουλευτές. Η Ευρωβουλή πολιτών λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ και μέχρι τις 6 Ιουνίου.

Την ενημέρωση των πολιτών για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών, το ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κλπ έχει αναλάβει εθελοντική ομάδα και στελέχη του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Στο χώρο διανέμεται άφθονο ενημερωτικό υλικό και αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία λειτουργίας του Μετρό έχει αναλάβει την αναπαραγωγή ειδικού ηχητικού σποτ σε όλους τους χώρους του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα.

Τις πρώτες έξι μέρες λειτουργίας του χώρου των πολυμέσων έχουν καταγραφεί περισσότερα από 150 μηνύματα πολιτών, μερικά από τα οποία έχουν ήδη σταλεί στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.