Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Υπάρχουν στη ζωή, την ατομική και την κοινωνική, στιγμές που πρέπει κανείς να πει το μεγάλο "ναι" ή το μεγάλο "όχι".

ΓΑΠ: Να φοβάσαι πως όλα αυτά θα γίνουν με εσένα (αρχηγό)... χωρίς εσένα (και τους υποστηριχτές σου - εννοείται)...

Τη σιωπή σου πρόεδρε πολλοί την εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Ρίχνουν πολλά στην "αγορά" για να μετρήσουν αντιδράσεις!!! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι εάν χάσουν την εκσυγχρονιστική τους υστερία χάνουν και το λόγο ύπαρξής τους.

Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ διάβασε και το δικό μας ιστοχώρο, εμείς ΔΕΝ είμαστε ούτε έμμισθοι αλλά ούτε και έχουμε ιδιοτελείς βλέψεις να αποκτήσουμε κομματικούς φίλους.
ΔΕΝ χρωστάμε σε κανέναν και ΔΕΝ ζητάμε τίποτα από κανέναν!!!

Απλά και ξεκάθαρα απαιτούμε: να συνυπάρξει η κοινωνία των ελεύθερων πολιτών, σε ένα κράτος δικαίου και αξιοκρατίας, με ίσες ευκαιρίες και πρόνοια για όλους, στις καταστατικές αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη, με επίκεντρο τον σκεπτόμενο πολίτη ο οποίος να είναι ο συνταγματικά κυρίαρχος και ΟΧΙ έρμαιο του κάθε πολιτικάντη ρουσφετολόγου.

Μετά τα παραπάνω επισημαίνουμε και καταγράφονται:

Θέλουν τον Σημίτη για Πρόεδρο Δημοκρατίας...


Όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης Τσάτσου. Το "παιχνίδι" με Καραμανλή και η στάση Βενιζέλου. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ εδώ! Επίσης, εδώ
και εδώ.






Το τρις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.


Νάσος.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.