Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Αυτό λέγεται έντιμη δημοσιογραφία.

Η παρακάτω ευχαριστήρια ανάρτηση, είναι η απόδειξη των όσων γράψαμε για το χαρακτήρα και τη ποιότητα αυτού του ανθρώπου και σωστού επαγγελματία δημοσιογράφου Νίκου Καραμπάση.

Διαβάστε και συγκρίνεται το μεγαλείο και την αρχοντιά αυτού του αξιόλογου ανθρώπου, που πάνω από όλα σέβεται και εκτιμά και τα καλά αλλά και απαντά τίμια και ειλικρινά για τις προθέσεις του και πάνω από όλα σέβεται το επάγγελμα που εξασκεί.

Νάσος.

Το i-Reporter αναπτύσσεται...
17 August 2009 Leave a Comment


Ομολογώ οτι διαβάζοντας την ανάρτηση "Το i-Reporter αναπτύσεται..." απο τον Νάσο στο "Στοχασμός - Πολιτική" ένιωσα αμήχανα, αλλά και όμορφα (είναι γνωστό οτι συνήθως γράφουμε για να κακολογίσουμε ή να...χτυπήσουμε κάποιον - ή για να το γενικεύσω ο τύπος συνολικά κατάντησε να είναι "μάντης κακών ειδήσεων").
Αφού ευχαριστήσω θερμά τον Νάσο και το "Στοχασμός-Πολιτική"(μπορείτε να διαβάσετε εδω το κείμενο) μου δίνει την ευκαιρία να πω δυο λόγια για το i-Reporter και την προσπάθεια μας εδώ(αργότερα θα πούμε πολύ περισσότερα).
Οντως ξεκινήσαμε ως Blog, πάντα επώνυμο, έχοντας την άποψη οτι ενας επαγγελματίας δημοσιογράφος οφείλει και πρέπει ΠΑΝΤΑ να λέει τη γνώμη, την άποψη του, το ρεπορτάζ του ΕΠΩΝΥΜΑ. Γι αυτό άλλωστε και αμείβεται. Εμείς ΖΟΥΜΕ απο αυτό. ΔΕΝ κάνουμε άλλη δουλειά. ΟΥΤΕ εδώ κάνουμε "το χόμπι μας".
Οταν αποφάσισα να γίνει το www.i-Reporter.gr (η μετεξέλιξη του blog) δηλαδή το site που είναι σήμερα, ασφαλώς και απευθυνθηκα στην αγορά για διαφημίσεις (όπως κάνουν όλα τα "μαγαζιά"). Και ευτυχώς, η αγορά εκτίμησε τη δουλειά μας και μας εμπιστεύεται. Και στο μέλλον περιμένουμε μεγαλύτερη στήριξη της δουλειάς μας. Γιατί εμείς θέλουμε να ζούμε απο τη δουλειά μας, όπως ένας φούρναρης απο το φούρνο του, ενας ταβερνιάρης απο την ταβέρνα του κλπ Και είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας.
Γιατί πρέπει να πω οτι πίσω απο μένα, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων και άλλων, που στηρίζουν το i-Reporter. Γι αυτό και αναπτύσουμε τα ένθετα ηλεκτρονικά περιοδικά μας (θα υπάρξουν και άλλα) και δημιουργήσαμε και το Ραδιόφωνο μας(που δεν θα έχει καμμία σχέση με ό,τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα - όπως εύκολα ήδη μπορείτε να διαπιστώσετε).
Είναι αλήθεια οτι ΔΕΝ έχουμε χρηματοδότες πίσω μας. Παρα μόνο το μεράκι, τον επαγγελματισμό και τις πολύ καλές γνώσεις σε όλο το φάσμα της διαθέσιμης τεχνολογίας για να μπορούμε να την ενσωματώσουμε στο i-Reporter.
Ομολογώ οτι είναι ένα μεγάλο "πείραμα" γιατί έχουμε κάνει ένα "πάντρεμα" πολλών και διαφορετικών τεχνολογιών και προγραμμάτων. Σημασία δεν έχει να πούμε τι και πως, αλλά το αποτέλεσμα που φτάνει σε όλους μας.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα νέο είδος "τύπου"(που δεν υπάρχει σήμερα) με ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ και κέφι. Σε αυτό το δρόμο και σε αυτή την πορεία, ΟΛΟΙ είναι καλοδεχούμενοι γιατί το σύνθημα μας είναι "το i-Reporter είστε όλοι εσείς".
Το i-Reporter είναι σε φάση ανάπτυξης. Γιατί δοκιμάζουμε πολλοί απο εμας, ό,τι καλύτερο υπάρχει και ο,τι δυνατότητες μας προσφέρει η τεχνολογία σε ένα απλό και χρηστικό μέσο ενημέρωσης.
Και επειδή θέλουμε να ζούμε απο τη δουλειά μας, ελπίζουμε να έχουμε και διαφημίσεις που θα μας στηρίζουν. Φανερά και ξάστερα.
Θέλουμε τον ερασιτεχνισμό, το μεράκι και την αγάπη των Bloggers μαζί μας. Στηρίζουμε τα blogs (απο την πρώτη στιγμή) και τα αγαπάμε (ο,τι κι αν γράφουν). Και το i-Reporter θα είναι μαζί τους σε ό,τι προσπάθεια κι αν κάνουν.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν.
Ευχαριστώ και πάλι.

Για το i-Reporter
Νίκος Καραμπάσης

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.