Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Το Ισραήλ σκότωνε Παλαιστίνιους για να πάρει τα όργανά τους

Είναι τρομερό το δισέλιδο ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Σουηδίας «Aftonbladet» και έχει τίτλο «Λεηλατούν τα όργανα των γιων μας».

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας παρουσιάζονται παλαιστίνιοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο στρατός των σιωνιστών απαγάγει νέους άντρες από τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, τους οποίους μεταφέρει σε Ισραηλινά νοσοκομεία στα οποία τους αφαιρούνται ζωτικά όργανα!!!!
Τις μαρτυρίες τους έρχονται να επιβεβαιώσουν πτώματα τα οποία επιστράφηκαν στις οικογένειές τους και στα οποία διαπιστώθηκε ότι έλειπαν ζωτικά όργανα.

Αν και η εφημερίδα δημοσιεύει επώνυμες καταγγελίες Παλαιστινίων οι οποίοι μιλάν για νέους που εξαφανίστηκαν πριν από μερικές μέρες και επιστράφηκαν νύχτα, νεκροί και έχοντας ήδη υποστεί νεκροτομή, η Σιωνιστική κυβέρνηση με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών διαψεύδει το ρεπορτάζ. (σίβυλλα - Βαθύ Κόκκινο)

Σχόλιο: Ανατριχιαστικό το ρεπορτάζ!!!

Εάν αληθεύουν όλα αυτά... τότε ανατρέπονται πάρα πολλά για τους λίγους εναπομείναντες (χωρίς κάποια ιδιοτέλεια) υποστηριχτές των κυβερνήσεων του Ισραήλ.
Διαβάστε και σε μετάφραση από το Google
ή στο παρακάτω κείμενο του Scribd στα Ελληνικά και Αγγλικά. (επιλέξτε "Toggle Full Screen" πάνω δεξιά του κειμένου για καλύτερη εμφάνιση)
Text Size

Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και το ίδιο το κράτος των σιωνιστών φροντίζει να γίνεται όλο και πιο αποκρουστικό στη Διεθνή Κοινότητα.

Νάσος.
------------------------------------------------

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ από TVxs

Το Ισραήλ καλείται να ερευνήσει θανάτους άμαχων Παλαιστίνιων

Διεθνής καταδίκη του Ισράηλ για τις εξώσεις Παλαιστινίων στην Αν. Ιερουσαλήμ

Τη χρήση λευκού φωσφόρου παραδέχθηκε το Ισραήλ

Ισραηλινοί συνοριοφύλακες υποβάλλουν Παλαιστίνιους σε αυτοβασανισμούς

Βασανισμούς ανήλικων συλληφθέντων Παλαιστίνιων καταγγέλλει ΜΚΟ

Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για «όρκο πίστης» στο Ισραήλ

Έρευνες για εγκλήματα πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.