Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Συνέντευξη - ποταμός του Μιχ. Καρχιμάκη...

Σε γάμους και βαφτίσια με κυβερνητικούς παράγοντες έτρωγαν κι έπιναν οι άνθρωποι της Siemens. Θέλουν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο μετά το 2004. Συγγενικό πρόσωπο πρώην κορυφαίου υπουργού της ΝΔ ο χρηματιστής Θεοδωρίδης που εμπλέκεται. Να βγει στο φως όποιος και νάναι από το ΠΑΣΟΚ.
.
Συνέντευξη - ποταμό, εφ' όλης της ύλης, έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης στην εκπομπή “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του ΠΕΙΡΑΙΑ. Σε γενικές γραμμές, ο βουλευτής υποστήριξε ότι:
- Είναι "κυβερνητικός εγκάθετος" στην υπόθεση της Siemens ο ανακριτής κ. Ζαγοριανός διότι "κάνει επιλεκτική ανάκριση, κυβερνητικά ελεγχόμενη."
- Ο κ. Λαγουδάκης που αποφυλακίστηκε και πρόσωπα του σωφρονιστικού συστήματος που διευκόλυναν τη συμμορία των 16 απολαμβάνουν υψηλής προστασίας του κουμπάρου του, κ. Μαρκογιαννάκη. Η αποφυλάκιση του Λαγουδάκη μεθοδεύτηκε με συγκεκριμένους τρόπους και εμπλεκόμενους, που βγήκαν «λάδι».
-Ο πρωθυπουργός και ο κ. Μαρκογιαννάκης είναι υποχρεωμένοι να δώσουν απαντήσεις. Δεν μπορεί να προστατεύονται μαφιόζικες συμμορίες και δολοφόνοι.
-Η ΝΔ έχει στήσει ένα σύστημα με ορισμένους επίορκους δικαστικούς λειτουργούς.
- Στην κυβέρνηση επιδίδονται σε επικοινωνιακού τύπου φιέστες ώστε να αναστρέψουν το πολιτικό κλίμα.
- Το φιάσκο Χριστοφοράκου έχει να κάνει με αυτούς που οργάνωσαν τη φιέστα και έκαναν διαρροές στα μέσα ενημέρωσης για να έχουν επικοινωνιακή μεγέθυνση της έλευσής του.
-Όλοι οι τύποι της Siemens τρωγόπιναν με κυβερνητικούς παράγοντες σε γάμους, σε πανηγύρια, σε βαφτίσια, σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μαζί ήταν.
-Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε πεντακάθαροι. Σηκώνουμε το γάντι και λέμε «είμαστε εδώ, δεν μας ενδιαφέρει. Όλα στο φως». Όποιος και να είναι
.

Αναλυτικά, ο Μιχ. Καρχιμάκης είπε:
Δημοσιογράφος: Χθες καταθέσατε μαζί με άλλους έξι συναδέλφους σας μια ερώτηση στον Πρωθυπουργό, με την οποία καταγγέλλετε σωφρονιστικό και δικαστικό σκάνδαλο σχετικά με την αποφυλάκιση Λαγουδάκη. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζαχαρίας Λαγουδάκης αποφυλακίστηκε 3,5 μήνες μετά τη δολοφονία ενός φοιτητή 21 ετών, του Μανώλη Χορευτάκη στο Ρέθυμνο. Γιατί μιλάτε για σωφρονιστικό και δικαστικό σκάνδαλο;
Μ. Καρχιμάκης: Μιλάμε ακριβώς γιατί...

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.