Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Τι ισχύει τέλος πάντων με την κυρία Διαμαντοπούλου;

Δεν επιθυμούμε, μετά και το δελτίο της κυρίας Διαμαντοπούλου, να δώσουμε συνέχεια στο θέμα, αλλά…
Διαβάζουμε σήμερα στον “Μικροπολιτικό” της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, μεταξύ άλλων:
«ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ συνελήφθη το Σαββατοκύριακο η Άννα Διαμαντοπούλου. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετέβη στον Βόσπορο ύστερα από ολιγοήμερη παραμονή στην Καππαδοκία. Η Άννα παρακολούθησε τη συναυλία…
Εκεί δεν συναντήθηκε μόνο με τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, αλλά και με ένα γκρουπ από Κοζανίτες που επισκεπτόταν το Φανάρι…».
Κάπως μπερδεμένα τα γράφει ο “Μικροπολιτικός”…
Όμως, δεν αντέξαμε μετά το δημοσίευμα του Μικροπολιτικού και για να μην θεωρούμαστε κώτσοι, που λέει ο λαός μας, η Άννα μπορεί να χαιρέτισε τον κ. Κοντομηνα μετά το τέλος της θείας λειτουργίας (η ίδια γράφει: αντάλλαξα χαιρετισμό με πλήθος ανθρώπων μεταξύ των οποίων ήταν και ο κος Κοντομηνάς), ΑΛΛΑ στην Αγία Σοφία ήταν τετ α τετ με τον επιχειρηματία και χωρίς γκρουπ!
Και σ’ αυτό δεν επιδεχόμαστε διαψεύσεις!
Της ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!


Σχόλιο: Πλήρως "ενημερωμένος" ο “Μικροπολιτικός”!!!

Νάσος

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.