Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Άγνωστοι κατέστρεψαν τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στην Πρέβεζα


Άγνωστοι προκάλεσαν χθες βράδυ σοβαρές υλικές ζημιές στα γραφεία του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, στην Πρέβεζα.


Αναφορικά με την καταστροφή των Γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ , ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης δήλωσε τα εξής:
«Ο Δημοκρατικός κόσμος ευαισθητοποιείται μόνον όταν ακραίοι βανδαλίζουν γραφεία όλων των κομμάτων πλην του ΛΑ.Ο.Σ.
Όταν όμως καταστρέφονται γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ, τα οποία μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του Ιουνίου δέχονται συνεχείς επιθέσεις, τότε η μεν Αριστερά σιωπά, η δε κυβέρνηση δεν ασχολείται...
».

Σχόλιο: Το αν κάποιοι φροντίζουν να πριμοδοτούν με ψήφους συμπάθειας, ένα δεξιό κόμμα, που μπορείς σε πολλά να αντιπαρατεθείς μαζί του, μάλλον το ωφελούν παρά το βλάπτουν.
Η σκληρή ανακοίνωση του εκπροσώπου του, δίκαιη μεν, αλλά εξαιρεί και τη πιθανότητα της εκδοχής να υπήρξε και ενδεχόμενη εσωτερική αγανάκτηση από τα πρώην δυσαρεστημένα μέλη του... το οποίο μάλλον το αποκρύβει επιμελώς.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να τιμωρηθούν πραγματικά.
Ενέργειες σαν κι αυτές πληγώνουν την εύθραυστη δημοκρατία μας και μας οδηγούν πίσω σε άλλες εποχές βίας και τρομοκρατίας...

Νάσος


===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.