Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης

Συνεπής και έντιμος με το πολιτικό του λόγο

Στον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα κατέθεσε με γραπτή του επιστολή, την παραίτησή του από το βουλευτικό του αξίωμα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει από τις αρχές του καλοκαιρού πως θα έπραττε.

Στο γραπτό κείμενο της παραίτησης ο κ. Μανώλης γνωστοποιεί πως προχωρά σε αυτή την κίνηση εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διευκολύνει τον πρωθυπουργό να ανταποκριθεί στις ιστορικές απαιτήσεις του κόμματος και των χιλιάδων πολιτών που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, ο κ. Μανώλης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση έστω και την ύστατη αυτή ώρα να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να βγει το κόμμα από την κρίση, κάνοντας λόγο ακόμα και για ενδεχόμενο μελλοντικό κίνδυνο διάσπασης.

Παράλληλα, ο κ. Μανώλης δεν παρέλειψε να αφήσει σαφείς αιχμές προς εκείνους που συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές αναφέροντας πως ανυπομονούν να ηγηθούν του κόμματος.


Διέψευσε αυτούς που ήθελαν να επαναλαμβάνεται η ΜΗ αποδοχή όπως στις 13-2-09

Ας γίνει μάθημα και για άλλους πολιτικούς η ενέργειά του. Βέβαια όλα αυτά τα αναγνωρίζουν λίγοι και ακόμη λιγότεροι τα ξεχνάνε μετά από δυο τρεις μέρες.

Ποιος σήμερα θυμάται το Π.Τατούλη και ποιο ΜΜΕ του δίνει τηλεοπτικό χρόνο;

Ας θυμόμαστε και ας τιμούμε αυτούς τους βουλευτές της συμπολιτευσης και ας τους ξεχωρίσουμε από άλλους που το αλκοόλ τους κάνεις λαλίστατους και μετά γλύφουν εκεί που φτύνουν.

Τέτοιοι βουλευτές που θυσιάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα στις επιταγές του συντάγματος πρέπει να επιβραβεύονται από τους Έλληνες πολίτες.

Τη θέση θα αναλάβει ο Δ.Κρανιάς και παραμένει η καλή μας Έλσα:

Η ανάλυση, της ανάλυσης, για την ανάλυση:
Η Έλσα Παπαδημητρίου,ο Δ. Κρανιάς για τις πυρκαγιές στην Β.Α Αττική.

Γιάννη Μανώλη έγραψες ιστορία!!!

Νάσος

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.