Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Κράτος ...δυνάστης

Μία φωτογραφία....χίλιες λέξεις.
Πόσα δεν θα μπορούσε να πει η κυρία της φωτογραφίας τις δύσκολες στιγμές που τούτη την ώρα περνά, η ίδια, η οικογένειά της, η πατρίδα μας όλη.
Την ίδια εποχή πέρυσι, τέτοιες ημέρες τα ίδια δεν είχαμε?.
Και τότε όλοι οι ανευθυνουπεύθυνοι υπουργοί και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν μας διαβεβαίωναν ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια την επόμενη χρονιά, δηλαδή σήμερα.
Τα ίδια δεν είπαν στην μάνα που έχασε το παιδί της εξ αιτίας των ναρκωτικών.
Στον συνταξιούχο, στον πάσχοντα Έλληνα που επισκέφτηκε κάποιο νοσοκομείο και τον άφησαν να πεθάνει αβοήθητος λόγω έλλειψης μονάδων εντατικής θεραπείας, ασθενοφόρου, φαρμάκων και αναλωσίμων?
Στον εργαζόμενο Έλληνα και Ελληνίδα που αγογγύστως καταβάλουν κάθε μήνα τις ασφαλιστικές τους εισφορές και τώρα που ήρθε η ώρα να πάρουν την σύνταξή τους τους λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την σύνταξη τους.
Η συνέχεια στο "Sourta Ferta"

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.