Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Χακί σπιούνοι στα κινητά! Που γράφει την υγεία των παιδιών μας ο Μεϊμαράκης; Ποια συμφέροντα και ποιους εξυπηρετεί;

Ηλεκτρονικοί «σπιούνοι» στα στρατόπεδα
Συσκευές εντοπίζουν ανοιχτά κινητά και ειδικοί «κόφτες» τα μπλοκάρουν
Λουκάς Δημάκας
Ηλεκτρονικούς «σπιούνους» για τα κινητά τηλέφωνα παράλληλα με επικίνδυνους για την υγεία «κόφτες» που μπλοκάρουν τη λειτουργία τους χρησιμοποιούν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Oι ηλεκτρονικοί «σπιούνοι» είναι ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που εντοπίζουν όσα κινητά τηλέφωνα είναι ενεργοποιημένα σε χώρους όπως οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις, στους οποίους απαγορεύεται πλην εξαιρέσεων η χρήση κινητής τηλεφωνίας.
Το παράδοξο είναι, πέραν του νομικού ενδεχομένου η χρήση αυτών των συσκευών εντοπισμού των ανοιχτών κινητών να ακουμπά το ευαίσθητο κεφάλαιο της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, ότι οι «κόφτες» έχουν χαρακτηρισθεί επικίνδυνοι για την υγεία ακόμα και από αρμόδιους φορείς του ελληνικού «Πενταγώνου»...
H συνταρακτική αποκάλυψη, στα "ΝΕΑ", 19 Αυγούστου 2009
===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.