Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ημέρα της Νίκης" για τους Τούρκους.

Είναι οι γνωστές εθνικές γιορτές, που τονώνουν το ηθικό ενός λαού και σηματοδοτούν τη συνέχειά του. Όταν ένας λαός ΔΕΝ έχει συμπαγές πατριωτικό φρόνημα και ενιαία αντίληψη του έθνους του και αναζητά ένα αβέβαιο μέλλον με ενδιαφέρον στο στομάχι του και μόνο, είναι καταδικασμένος σε αφανισμό.

Το γνωστό επιχείρημα "χούντα της Τουρκίας" ή το: " τα ίδια έκαναν και οι χουντικοί της επταετίας" δεν ανατρέπουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων ή ακόμη δεν του μειώνουν το φρόνημα με το: "ανήκουμε εις τη δύσην" . .. όταν από την άλλη υπήρξε ένας σοσιαλιστής ηγέτης που έθεσε casus belli με το "βυθίσατε το χώρα".

Σήμερα στην Ελλάδα δεν έχουμε εκείνους τους ηγέτες που θα μας δώσουν το όραμα της προοπτικής και της αγάπης για τη πατρίδα που χρειάζεται το έθνος μας για να επιβιώσει.

Η αλλαγή δόγματος σε αμυντικό, μετά από εσωτερικές και εξωτερικές πιέσεις, μας κάνουν ακόμη πιο αδύναμους και μας έχουν καταστήσει ακόμη πιο ευάλωτους στις προκλήσεις των γειτόνων μας, οι οποίοι εξακολουθούν στα βήματα και στη συνέχεια του δόγματος Κεμάλ.

Η Ελλάδα που μας παρέδωσε η πολιτική των Μεγάλων ηγετών μας, του περασμένου αιώνα, προεξάρχοντος του Ελευθέριου Βενιζέλου, σήμερα φαντάζει αγεφύρωτη και ξένη χωρίς στέρεες βάσεις και με πήλινα πόδια. Βασίζεται κυρίως σε στήριξη της τύχης μας σε μια αμφίβολη πολιτική στο άρμα της ανύπαρκτης πολιτικής της ευρωπαϊκής ένωσης , η οποία ενδιαφέρεται για τη συναίνεση των εταίρων και όχι για την από κοινού αντιμετώπιση , ως όφειλαν ως ένωση. Η πολιτική αυτή πρέπει να απεξαρτηθεί από την υποχωρητικότητα και την ανοχή της εξωτερικής μας πολιτικής. Το δόγμα που πρέπει να εφαρμοστεί είναι η λαϊκή σοφία που λέει ξεκάθαρα: "καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται". Πολιτική που φροντίζουν οι φίλοι και οι κουμπάροι μας οι Τούρκοι με συνεχείς παραβάσεις και παραβιάσεις του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου μας...




Διαβάστε Περισσότερα Sourta-ferta

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.