Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Μήνυμα Ευ. Βενιζέλου προς τους νέους ψηφοφόρους







Φίλες και φίλοι,

Ξέρω πόσο δύσπιστοι και επιφυλακτικοί είναι οι νέοι άνθρωποι απέναντι στην πολιτική, τα κόμματα, τους πολιτικούς. Προσπαθώ να βρω ένα δίαυλο επικοινωνίας που
θα μας βοηθήσει να συζητήσουμε όσο γίνεται πιο άμεσα και ουσιαστικά για τα θέματα που αποτελούν την «ατζέντα» των νέων για την πολιτική: την εκπαίδευση, την ποιότητα ζωής,
την ανεργία των νέων, την προοπτική των νέων πτυχιούχων, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την έλλειψη αξιοκρατίας και διαφάνειας, την ανάγκη για ένα άλλο κράτος που σέβεται τον πολίτη ή ό,τι άλλο εσείς θεωρείτε σημαντικό.


Συνάντηση με τον Β. Βενιζέλο from Evaggelos Venizelos on Vimeo.


Στην ιστοσελίδα μου (www. evenizelos.gr) μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων τις θέσεις μου για τα ζητήματα αυτά.

Θα χαρώ λοιπόν να έρθουμε σε επαφή είτε μέσω του blog μου (evenizelos.blogspot.com), είτε μέσω του facebook, (www.facebook.com/pages/Evaggelos-Venizelos/80258823622)
Ε-mail επικοινωνίας: evenizelos34@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ευάγγελος Βενιζέλος

Υπενθυμίζεται:

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Κεντρική ομιλία Ευ. Βενιζέλου στο Λιμάνι, Θεσσαλονίκης, στις 20:30. "Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα" Ευ. Β. (δείτε την πρόσκληση, εδώ)

[ Μπορείτε να δείτε το συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ομιλιών και συνεντεύξεων του Ευ. Βενιζέλου, εδω: http://www.evenizelos.gr/agenta ]

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.