Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Τι άλλαξε άλλο κύριε Βερελή εκτός της ημερομηνίας των εκλογών;

"...Tα σκάνδαλα βαραίνουν τον τόπο. Η πολιτική σήμερα όχι μόνον δεν εμπνέει τους έλληνες αλλά η ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω απ΄αυτήν αποτελεί άλλοθι για τον κυνισμό που έχει παγιδεύσει τη χώρα. Οι σχέσεις ανάμεσα στο κράτος και τους πολίτες του, κυριαρχούνται από το δόγμα: κανείς δεν πιστεύει κανέναν και σε τίποτα. Και απέξω βαλτώνει η καλύτερη Ελλάδα Υπάρχει ένα εικαζόμενο σκάνδαλο. Το ζήτημα MAN.Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Ακόμη δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχεί γνωστό. Και όμως άρχισε αμέσως από «στρατευμένους και πρόθυμους» κονδυλοφόρους η κατασκευή του σκηνικού για το κυνήγι της 7ης Ιουνίου..."

...και στη συνέχεια τα περιβόητα 4 "Παραιτούμαι " κλπ : ...

Τι άλλαξε σήμερα κύριε Βερελή και αρθρογραφείς με το πομπώδη τίτλο:

"Δικαιώθηκα πλήρως για την υπόθεση ΜΑΝ.." ; από τι; ...από τα:

"...Οποιοιδήποτε ισχυρισμοί στον Ελληνικό τύπο οι οποίοι αναφέρονται στις πληροφορίες που προέρχονται από την γερμανική Εισαγγελία καθώς επίσης και τυχόν ισχυρισμοί οι οποίοι αναφέρουν ότι περιλαμβάνεστε αυτήν την περίοδο στην έρευνα στη Γερμανία αποδεικνύονται αβάσιμοι"
"...Ο πελάτης σας, δεν περιλαμβάνεται σήμερα, στους ελεγχόμενους, από την Εισαγγελία του Μονάχου για την υπόθεση ΜΑΝ..."


Στις παραπάνω επιστολές, ναι μεν νομικά δικαιώνεστε, αλλά με τον αυτοεγκλωβισμό σας παραμένετε ηθικά δεσμευμένος, ως πολιτικός που πήρατε μία πράγματι γενναία απόφαση, [(με τον αυθόρμητο και χωρίς τη σχετική προσυνεννόηση με τον αρχηγό σας) - (άραγε γιατί ΔΕΝ συμβουλευτήκατε κάποιον νομικό;)] στο: "...Γιατί δεν θέλω να είμαι στην ίδια λογική με όσους θα πουν γιατί παραιτήθηκες αφού δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Για όσους δεν θα το καταλάβουν άλλη μια φορά πρέπει να πω ότι παραιτούμαι για να βοηθήσω να κινηθούν τα πράγματα!..."

Σε δύο φράσεις κλειδιά: "αυτήν την περίοδο" και "...δεν περιλαμβάνεται σήμερα...", τα οποία ενισχύουν τον επίλογο της παραίτησή σας: "...Θα είμαι παρόν και ενεργός στις επάλξεις της πολιτικής για να επικρατήσουν άλλοι όροι. Και θα αγωνιστώ για να υπάρξουν αυτοί. Στέκομαι δίπλα στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έχει ιστορική προσφορά, με σεβασμό και ευθύνη σε όλους αυτούς που περνάνε τόσες δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα..."

...και αποδείξτε ότι πράγματι τα εννοούσατε τότε (με εκλογές Μαρτίου 2010) και ΟΧΙ με τα νέα δεδομένα της παραίτησης Καραμανλή (4-10-2009).

Τότε εγράφησαν πολλά... θυμίζω ένα του >apneagr.<

Εμείς χθες κάναμε μία πρώτη τοποθέτηση (βλέπε> εδώ)

Νάσος

ΥΣ: Σχετικό 1 και 2

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.