Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Ο πολίτης πρέπει να ρωτά για να μαθαίνει και τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να απαντούν.


Κάτω τα χέρια από τους "Παπατζήδες"(σίβυλλα)
EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...
Αρχικά ευχαριστούμε όσους ποστάρουν. Ευχαριστούμε την νομικό που έχει ειδίκευση σε θέματα απορρήτου κλπ για την Πρόθεση να βοηθήσει ...το Στοχασμός και Πολιτική για την παροχή βοήθεια επίσης ηθικής και νομικής ...Σε κάθε περίπτωση δεν κρυβόμαστε ...δεν εκβιάσαμε ούτε κατασκευάσαμε δημοσίευμα. Στοιχεία Βάλαμε και τα σχολιάσαμε ...Άλλωστε είναι γνωστό οτι απο την δημιουργία μας έχουμε ενότητα για συνδικαλισμό κλπ
Έχουμε απαντήσει ...όπως και ο απολυμένος της ΓΣΕΕ
Έχουμε κατά καιρούς συμβάλει με πόστ απο την εποχή της υπόθεσης Καψαμπέλη με το press-gr.blogspot.com με καθοριστική συμβολή στην τότε εξέλιξη της υπόθεσης! Είμαστε στόχος!
Εντάξει σε λίγο μπορεί να είμαστε στην θέση του ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
ΚΑΙ σε κάθε περίπτωση ΕΊΜΑΣΤΕ BLOGGERS ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ BLOGGER ...KAI ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ...ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ KAI ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΩΣ BLOGGER!
Σχόλιο: πολίτης πρέπει να ρωτά για να μαθαίνει και τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να απαντούν".

Με αυτό το τίτλο ως προμετωπίδα όλοι οι ανεξάρτητοι bloggers πρέπει να απαιτήσουμε από όλα τα δημόσια πρόσωπα να μας απαντούν.

Οι μηνύσεις αλλά και οι αγωγές είναι ένα όπλο άμυνας για τον απλό πολίτη, εναντίων άλλων πολιτών. Είναι ένα έσχατο μέσο απόδοσης του δικαίου. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ο καθένας μας πρέπει να συκοφαντεί ή να υβρίζει ανεξέλεγκτα.

Προσπάθησα δύο ημέρες τώρα να διαπιστώσω τι είναι αυτό που ενόχλησε τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ. Τα δημοσιεύματα των "Παπατζήδων" είναι τα παρακάτω:

1. Θα μας πείτε κ Παναγόπουλε δημόσια πότε και πως σας εκβιάσαμε!
2.Oι εργατοπατέρες τους ΠΑΣΟΚ ...Ψήφισαν Αράπογλου στην Εθνική Τράπεζα!

Και ότι άλλο έχει σχέση με το πρόεδρο της ΓΣΕΕ είναι γύρω από αμοιβές και συμπεριφορές ως δημόσιο πρόσωπο. Τι είναι αυτό που τόσο ενόχλησε το κύριο Παναγόπουλο;

Εάν ένα πολίτης ρωτάει να μάθει ή έστω με ανεπαρκή στοιχεία πέφτει σε μια λάθος εκτίμηση, για την οποία δεν μπορεί να του αποδοθεί δόλος είναι κακούργημα;

Σε αυτή τη χώρα όλοι μιλάμε και ισοπεδώνουμε τους πάντες. Η αρχή του προβλήματος είναι από τους ίδιους τους βουλευτές μέσα στο ναό της δημοκρατίας μας τη βουλή.

Κλέφτη κατηγορεί ο ένας τον άλλον, απατεώνα ανταπαντά ο άλλος... κ.ο.κ

Αν πάρουμε και την επαγγελματική δημοσιογραφία εκεί τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Στη περίπτωση των "Παπατζήδων" τα στοιχεία που αναφέρθηκαν ήταν από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επίσημα αναγνωρισμένα έντυπα. Τι παραπάνω αποκάλυψαν οι φίλοι "Παπατζήδες" και έχει οργιστεί τόσο ο κ. πρόεδρος της ΓΣΕΕ;

Ας πάρουμε το δημοσίευμα αυτό: Κατάθεση Παναγόπουλου για τα stage
Και τη δημοσιογραφική αναφορά: «Ξεμπρόστιασαν» τον Παναγόπουλο για τα stage

Πρέπει να οδηγηθούνε και πάλι στα δικαστήρια;

Κάτι ΔΕΝ πάει καλά με τους εκπροσώπους μας στην Ελλάδα, από τους βουλευτές μέχρι τον τελευταίο δημόσιο παράγοντα. Οι βουλευτές μπορεί να μηνύουν τους πάντες και μάλιστα με αγωγές να τους εξοντώνουν οικονομικά οι δε άλλοι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι να έχουν νομικούς συμβούλους κλπ. Ο δε πολίτης να υπομένει αδιαμαρτύρητα τις όποιες αποφάσεις τους και συμπεριφορές, χωρίς να τολμά να ασκήσει κριτική.

Είναι μια αχαρακτήριστη νοοτροπία των δημοσίων εκτιθέμενων παραγόντων που αγγίζει τα όρια της φίμωσης της ελεύθερης κριτικής άποψης.

Είμαστε με τους "Παπατζήδες" και με κάθε blogger, που εκτιμούμε ότι έχει φωνή και ΟΧΙ με την εκάστοτε εξουσία που μπορεί και φιμώνει ελεύθερες φωνές. Το ζήσαμε αυτό στο πετσί μας όταν προσπαθήσαμε να ασκήσουμε κριτική σε ένα δημοσίευμα για το οποίο ΔΕΝ πήραμε ακόμη μία απάντηση ( σχετικά εδώ -1- -2-) αλλά με το Δελτίο blogger αποδείξαμε τους ισχυρισμούς μας σε ένα άθλιο blog που το μόνο που ξέρει είναι να συκοφαντεί και να υβρίζει.

Απατεώνας χρησιμοποιεί το υπουργείο Άμυνας για να παίρνει στοιχεία!

Αυτή η κατηγορία απαντήθηκε με στοιχεία. Μηνύσεις ΔΕΝ κάναμε ούτε προβήκαμε σε άλλου είδους νομικά μέσα. Γράψαμε κάτι, μας επιτέθηκαν λεκτικά άδικα και συκοφαντικά, αλλά αποδείξαμε την αλήθεια και από τότε τους έχουμε στη περιφρόνηση.

Τα έγραψα όλα αυτά για να αποδείξω ότι όποιος εκτίθεται δημόσια, πρέπει και δημόσια να απαντά. Τα δικαστήρια είναι για όλους τους πολίτες, αλλά οι δημόσια εκτιθέμενοι σε θεσμικούς ρόλους, καλό θα είναι να τα βρίσκουν με απαντητικά στοιχεία και ΟΧΙ σε δικαστήρια, φοβούμενοι προφανώς, μια δημόσια αντιπαράθεση.

Ελπίζω ο κύριος πρόεδρος της ΓΣΕΕ να επανεξετάσει τη πρόθεσή του για τη μήνυση, στηριζόμενος σε αυτά τα στοιχεία που εμείς γνωρίζουμε και έχουν δημοσιευτεί, εκτός πια και εάν επιμένει για κάτι παραπάνω που πράγματι τον θίγει προσωπικά, που εμείς αγνοούμε.

Νάσος.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.