Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Η ηδονή του λαού...

Απόσπασμα από την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στον «Αντέννα» την περασμένη Παρασκευή (20-11-09) το βραδάκι: Η παρουσιάστρια του πρωϊνού καφέ του «Τηλεάστυ», Μαρία Μπεκατώρου, κάνει ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ αισχρά υπονοούμενα με διάφορους δονητές (πλαστικά πέη με μπαταρία!), μπάς και ανεβάσει την τηλεθέαση του Καρατζαφεροκάναλου! Μετά έχουμε άδικο εμείς που λέμε ότι το Κανάλι του Καρατζαφέρη κατάντησε μπουρδελοκάναλο; Κι η πλάκα είναι πως ο ιδιοκτήτης το "Αντέννα", Μηνάς Κυριακού, είναι στενός φίλος του Καρατζαφέρη!.. Ντροπή, ρε παιδιά, να το παίζετε και Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ενώ το μόνο που σάς νοιάζει είναι το χρήμα και πώς να τα κονομάτε... (MrGYLIPPOS)


Το παραπάνω video, που παίχτηκε από το Ράδιο Αρβύλα την περασμένη Παρασκευή και το πρωτοείδα στην Έσχατη Γραμμή, το αφιερώνω στοργικά σε όλους αυτούς που θεωρούνε ότι Καρατζαφέρης, Άδωνις, Πλεύρης και σια έρχονται να σώσουν την Ελλάδα και τα ελληνορθόδοξα ιδανικά...
Ιδιαίτερα το αφιερώνω στις συμπολίτισσές μου, υποψήφιες και μη, που υπέκυψαν στο κάλεσμα του αγωνιστή Καρατζαφέρη. Τώρα καταλαβαίνω το κίνητρό τους!!!
Αυτοί βρε δεν έχουν ιερό και όσιο... Και τη μάνα τους θα πουλούσαν για να βγάλουν λεφτά!!!


Αλλά αφού μίλησα για το κανάλι του ΛΑΟΣ, ας μιλήσω και για το κανάλι του λαού.
Για το άλλο στρατευμένο κανάλι, τον 902 μιλάω, που μόλις τελειώσει το κανονικό του πρόγραμμα και κοπάσουν οι λαϊκοί αγώνες, ξεκινάει το telemarketing και πάει το μασαζοκαλτσόν σύννεφο. Ίσως για να ξεκουραστούν τα πονεμένα από τις πορείες πόδια των αγωνιστών του τιμημένου ΚΚΕ
(ΚΕΝΤΡΙ)

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.