Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Εκτός από αμετροεπής, δημαγωγός και Κολοτούμπας ο Καρατζαφέρης, κατάντησε και γλείφτης!!!


Εκεί που έφτυνε γλείφει, διαβάζουμε στο blog (KENTΡΙ)

Εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν πληροφορίες ότι ο Γ.Καρατζαφέρης έχει αποφασίσει να στηρίξει την Ντόρα και αυτό γιατί ο πιο δεξιός Σαμαράς θα αποτελούσε ανάχωμα για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Ν.Δημοκρατίας που θέλουν να κινηθούν προς το ΛΑΟΣ, ενώ η Ντόρα που κοιτάει πέρα από τον Ατλαντικό είναι εύκολο να χτυπηθεί στα εθνικά θέματα που αποτελεί προνομιακό πεδίο και κύρια πηγή άντλησης ψηφοφόρων του κόμματος του ΛΑΟΣ.
Ο Γ. Καρατζαφέρης βλέποντας ότι η συμμαχία Δημήτρη-Αντώνη έχει φέρει νέα δυναμική στον Αντώνη, αποφάσισε να στηρίξει εμέσως πλην σαφώς την Ντόρα.
Βγήκε λοιπόν στον RealFM και είπε στον Χατζηνικολάου: "Η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να κρατήσει το κόμμα της Ν.Δημοκρατίας, ο Σαμαράς όμως όχι, και αυτό γιατί η διάσπαση για την Ν.Δημοκρατία δεν είναι μακρυά" και πιο μετά συνέχισε λέγοντας ότι, «το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί νίκη του Α. Σαμαρά», «ο οποίος κινείται πιο δεξιά από την Ντόρα, θα ήταν πιο δύσκολο να αντιπολιτευτεί το ΠΑΣΟΚ που κινείται στην κεντρωοαριστερό χώρο, ενώ με τη Ντόρα τα πράγματα θα ήταν ακριβώς το αντίθετο, αφού η οικογένεια Παπανδρέου (που παραδοσιακά αντιπαθεί το Μητσοτακέϊκο) δεν θα ήθελε στην αντιπολίτευση κάποιον που κινείται στον ίδιο χώρο»!!!
Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε συμπτωματικά... Η κίνηση αυτή ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη.
την ιδέα για την ανάρτηση, όπως και πάρα πολλά στοιχεία την πήρα από τον UDemand και τώρα έχω μπει σε πολλές σκέψεις...
Εάν η Ντόρα εκπροσωπεί τον κεντρώο ας πούμε χώρο και ο Καρατζαφέρης ήταν το "μαύρο πρόβατο", γιατί όπως Η ΙΔΙΑ είχε πει λίγο πριν τις εκλογές είναι "ακραίο στοιχείο", μήπως έχουν μπερδέψει λίγο τα μπούτια τους εκεί στα εσωκομματικά εκλογομαγειρεία; Τελικά μου φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή στη Ν.Δ. ισχύει το "δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η δεξιοτέρα" !!!


Σχετικές κολοτούμπες:
Ο κολοτούμπας Καρατζαφέρης
Ο «κύριος» Καρατζαφέρης
Nεα κολοτούμπα του κολοτούμπα ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Το πήρε το μήνυμα ο Καρατζαφέρης, ο Ψινάκης δεν θα είναι υποψήφιος
Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.