Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Μια παρουσίαση προϊόντων με "περίεργη χρήση" στην πρωινή εκπομπή του ΤΗΛΕΑΣΤΥ!!!


Η παραπάνω εκπομπή είναι χιουμοριστική, αλλά μέσα από αυτό το video (αν αληθεύει η πρωινή ζώνη)έχει γίνει και αποκαλυπτική (ανεπίτρεπτου υλικού) ενός τηλεοπτικού σταθμού που ο ιδρυτής του και αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος υποτίθεται διδάσκει ηθική και κρίνει τους πάντες με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Τυχαία βρήκαμε και το παρακάτω video (στο δεύτερο λεπτό)ο δημοσιογράφος Κακαουνάκης αφήνει κάποια υπονοούμενα και μας βάζει σε σκέψεις.

Ελπίζουμε να τα έχει διαψεύσει ο κ.Καρατζαφέρης, αν και όσο ψάξαμε ΔΕΝ βρήκαμε κάτι σχετικό. Η παρέμβαση του βουλευτή του Αδωνη Γεωργιάδη ΔΕΝ έπεισε για το αντίθετο, απλά μίλησε για πρακτορείο μοντέλο κλπ.

Τελικά ο πολιτικός μας βίος έχει αναγάγει τη κακογουστιά σε επιστήμη. Επίσης απορίας άξιον είναι το πως δύο κοινοβουλευτικά κόμματα διαθέτουν τηλεοπτικά ΜΜΕ, αλλά αυτό είναι παλιό και ΔΕΝ έχει απαντηθεί ακόμη.

Νάσος


ΣΧΕΤΙΚΟ εδώ (ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ,ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;)

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.