Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Παράσταση 4 δήμων στο Υπουργείο Υποδομών για τους αυτοκινητόδρομους


Γράφει ο/η Νίκος Τζιγκουνάκης

Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών θα επιδιώξουν να έχουν στις 22 Δεκεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι οι δήμαρχοι Ελληνικού, Αλίμου, Αργυρούπολης & Καισαριανής και η Διαδημοτική Επιτροπή για τη Προστασία του Υμηττού κατά τη διάρκεια παράστασης για τους αυτοκινητόδρομους.

Οι 4 δήμοι ζητούν από τη νέα κυβέρνηση να ακυρώσει την Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές η προηγούμενη κυβέρνηση επικύρωσε τους περιβαλλοντικούς όρους εκτέλεσης του έργου «Νέοι Οδικοί Άξονες Αττικής».

Δύο μήνες μετά τις εκλογές το αίτημά παραμένει σε εκκρεμότητα, ενώ όλες οι διαδικασίες που δρομολογούν την εκτέλεση του έργου με τις γνωστές καταστροφικές του συνέπειες για τον Υμηττό και τις πόλεις μας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι Δήμοι και φορείς που αντιστέκονται στο έργο κατέφυγαν με προσφυγές στο ΣτΕ για να το εμποδίσουν, ενώ η πολιτική ηγεσία ολιγωρεί.

Ο δήμος Ελληνικού θα μεταφέρει τους κατοίκους στο Υπουργείο Υποδομών με πούλμαν που θα αναχωρήσει στις 11:00 π.μ. από την πλατεία Σουρμένων και στις 1:15 από την γέφυρα (Praktiker)

Σχετικό:Νέο ρυθμιστικό σχέδιο αττικής : η τέλεια ασυμμετρία.



========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.