Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Συζητώντας για τον εμφύλιο 60 χρόνια μετά


Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση διοργανώνει στην Αθήνα μια επίκαιρη εκδήλωση, με αφορμή τα 60 χρόνια από τον εμφύλιο πόλεμο.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση έχει θέμα "Συζητώντας για τον εμφύλιο 60 χρόνια μετά" και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκέμβρη, στις 7.00 μ.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Θα μιλήσουν η ιστορικός Τασούλα Βερβενιώτη, ο δημοσιογράφος Στέλιος Ελληνιάδης, ο ιστορικός Δημήτρης Κουσουρής και ο Ευτύχης Μπιτσάκης, ομότιμος καθηγητής φιλοσοφίας.

Αντίστοιχη εκδήλωση, την ίδια μέρα, διοργανώνει το ΝΑΡ Θεσσαλονίκης, στον Πύργο Παιδαγωγικού ΑΠΘ, στις 6.30 μ.μ.
Ομιλητής στη Θεσσαλονίκη θα είναι ο Αλέκος Αναγνωστάκης, μέλος Π.Ε. ΝΑΡ. Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Αλίντας Δημητρίου "Η ζωή στους βράχους".

Σε μια εποχή που οι κυρίαρχοι προσπαθούν να «ξαναγράψουν» την ιστορία, η αριστερά και οι αγωνιστές έχουν κάθε λόγο να κάνουν τη δική τους συζήτηση για τη διαδρομή και τις μεγάλες καμπές των αγώνων τους. Ας είμαστε όλοι εκεί...
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.