Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Χαλαρά και χωρίς τις περσινές ακρότητες τα επεισόδια. Διαψεύστηκαν οι "Κασσάνδρες"

>Επεισόδια στην Αθήνα (VOA)

[insert caption here]
Η Ελληνική αστυνομία συνεπλάκη με κουκουλοφόρους διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας τη Κυριακή κατά την πρώτη επέτειο του θανάτου του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από σφαίρα της αστυνομίας.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα κυνηγώντας διαδηλωτές που αποσπάστηκαν από τον κορμό διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας. Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν τουλάχιστον 16 αστυνομικοί και 5 διαδηλωτές.

Παράλληλα, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου της Αθήνας, Χρήστος Κίττας, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν μασκοφόροι εισέβαλαν στα γραφεία της Πρυτανείας και τα κατέλαβαν.

Βιαιότητες σημειώθηκαν επίσης και στη Θεσσαλονίκη, όπου νεαροί επιτέθηκαν στην αστυνομία με βόμβες μολότοφ, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και πυρπόλησαν αυτοκίνητα. Η αστυνομία συνέλαβε συνολικά πάνω από 200 διαδηλωτές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες Ελληνικές πόλεις.

Στο μεταξύ, οι γονείς του Αλέξη Γρηγορόπουλου, έκαναν έκκληση για ηρεμία μετά το ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποίησαν για το γιό τους.

Σχόλιο: Χαλαρά και χωρίς τις περσινές ακρότητες τα επεισόδια.

Διαψεύστηκαν οι "Κασσάνδρες"

Όταν υπάρχει η πολιτική βούληση και η ικανότητα του χρέους ενός υπουργείου όλα μπορούν να λειτουργήσουν σωστά.

Βέβαια ας δούμε και τη σημερινή μέρα που ευχόμαστε να κυλήσει ομαλά.

Νάσος

======================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.