Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Οι εκλογολάγνοι του ΛΑ.Ο.Σ.

.
epikairo: Αν θέλετε να έχετε κάθε μέρα εκλογές...κάντε πραγματικότητα το όνειρό σας και παρακολουθείστε καθημερινά το "Τ(Ρ)ΕΛΕ ΑΣΤΥ"!!! Ο κ. Καρατζαφέρης κάνει το όνειρο του κάθε Έλληνα εκλογομανή πραγματικότητα και βάζει ως σήμα του καναλιού Τηλε Αστυ την κάλπη. Ψηφίστε ελεύθερα, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Ψηφίστε σωστά! Ο σταυρός μπροστά από το όνομα και ο ζουρλομανδύας πάει κατευθείαν στο κόμμα!

Θέτουμε τροφή για σκέψη: Γιατί δε συνεργάζονται ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. να πάνε σε εκλογές τον Μάρτιο; Το μόνο που θ' αλλάξει σε σχέση με τον Οκτώβρη, θα είναι το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ. που θα πέσει κάτω του 3%! ..θα είναι ανακουφιστική η απαλλαγή της βουλής από τον Καρατζαφέρη και το απόσπασμά του!...

Σχόλιο για φωτοσύνθεση: Στο ΙΚΑ πήγε; Αντί για περδίκι θα γίνει κοτσύφι...
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.