Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ο Αβραμόπουλος ευθύνεται...

Επανεξετάζονται οι συμβάσεις που υπογράφτηκαν επί των ημερών του για τα εμβόλια της νέα γρίπης

Aπό τον Χρήστο Λουτράδη (press-gr)

Παράγοντες του υπουργείου Υγείας σχολιάζοντας το θέμα των εμβολίων για την νέα γρίπη (διαβάστε εδώ), τόνιζαν ότι η υπουργός Υγείας κ. Ξενογιαννακοπούλου δεν έχει υπογράψει για την αγορά νέων εμβολίων και ότι όλες οι υπογραφές ''έπεσαν" επί υπουργίας Αβραμόπουλου.

Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την αγορά εμβολίων, μας ανέφεραν ότι έχει ήδη ζητήσει εντολή από τις νομικές υπηρεσίες του υπουργείου να επανεξετάσουν τις συμβάσεις που υπογράφτηκαν επί Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Πληροφορία που όπως είναι λογικό θέτει και τον κ. Αβραμόπουλο αν όχι ενώπιον των ευθυνών του, σίγουρα ενώπιον της κοινής λογικής , αν συνυπολογίσει κανείς ότι δυο επιστημονικές εργασίες που δημοσιεύτηκαν σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού ανέφεραν ότι δεν υπάρχει ανάγκη για δεύτερη δοση εμβολιασμού σε υγιείς ενήλικες, ήδη από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η συνέχεια σίγουρα θα είναι ενδιαφέρουσα...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.