Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Σε αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό προχωρά ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

ana-mpa

Αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό

Σε αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό προχωρά ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Με απόφασή του εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε ο κ. Π. Παναγιωτόπουλος, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι τοποθετήθηκαν οι Μ. Κεφαλογιάννης, Κ. Μαρκόπουλος και Κ. Τζαβάρας. Καθήκοντα Διευθυντή του Νομικού Γραφείου του προέδρου ανατίθενται στον δικηγόρο κ. Τάκη Μπαλτάκο.

Στο μεταξύ, ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε στη Ρηγίλλης με τον βουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι από το 1974 μέχρι σήμερα είναι παρών και δίνει τη μάχη στην πρώτη γραμμή της ΝΔ. "Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να προχωρήσει η ΝΔ μπροστά", πρόσθεσε.

Χθες, ο πρόεδρος της ακιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τον κ. Δ. Αβραμόπουλο. "Συζητήσαμε για την πορεία ανασυγκρότησης και αναγέννησης της παράταξης", ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος και πρόσθεσε ότι θα γίνουν ακόμα πολλές συναντήσεις.

"Μας ενώνει ο κοινός στόχος και με πνεύμα ισχυρής αλληλεγγύης θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας για μια δυναμική αντιπολίτευση", τόνισε.

Σε ερώτηση αν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στο εσωτερικό του κόμματος, ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε ότι τους ρόλους και τις αποστολές τις ανακοινώνει και τις αναθέτει ο πρόεδρος του κόμματος και πρόσθεσε ότι όλοι έχουν θέση και ρόλο στη Νέα Δημοκρατία.

Για πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ.

Η Ρηγίλλης απέρριψε την πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη για εκλογές τον Μάρτιο με αφορμή την εκλογή προέδρου.

Σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος τονίζεται:

«Από τα όσα έχει δηλώσει ήδη, δημοσίως, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, σε όλες τις συνεντεύξεις του, πριν τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2009 -όπου και όταν ερωτήθηκε σχετικά- δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως».
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.