Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

DorοΤρόικα με κολοτούμπα Vs Σαμαρά - Η εκδίκηση μιας απελπισμένης;

Καρατζαφέρης και Μπακογιάννη με τον Κακλαμάνη για το δήμο της Αθήνας...

Θα τον στηρίξει ο πρώτος, στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος η δεύτερη. Άλλο πρόσωπο αναζητά η Ρηγίλλης. Χαμός γίνεται στη ΝΔ
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (Press-GR)
.
Έντονη κινητικότητα αναπτύσσεται από τώρα για τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, στον απόηχο της ανάδειξης Σαμαρά και της ήττας Μπακογιάννη για την ηγεσία της ΝΔ. Ο Νικήτας Κακλαμάνης, που στήριξε την Ντόρα Μπακογιάννη, δήλωσε ως γνωστόν ότι θα είναι πάλι υποψήφιος για τον δήμο σε κάθε περίπτωση.


Από τη δήλωση αυτή ενοχλήθηκαν έντονα στην Ρηγίλλης, όπου αναζητείται άλλο πρόσωπο για να πάρει το κομματικό χρίσμα. Μπορεί να είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μπορεί να είναι και κάποιος άλλο στέλεχος ή βουλευτής.

Ο ίδιος ο δήμαρχος δήλωσε σήμερα, αναφορικά με το ενδεχόμενο αυτό, με νόημα ότι ...

είναι "καλοδεχούμενος και όποιος άλλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος στο Δήμο της Αθήνας".
Η κατάσταση όμως τώρα αναμένεται να μπερδευτεί ακόμη περισσότερο καθώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης (αν και παλαιότερα είχε αφήσει ανοικτή την κάθοδο δικού του υποψηφίου) σκοπεύει να δηλώσει την υποστήριξη του ΛΑΟΣ στον Νικήτα Κακλαμάνη, μπλοκάροντας έτσι τυχόν "απόρριψή" του από την ΝΔ.

Επίσης και η Ντόρα Μπακογιάννη ετοιμάζεται να στηρίξει δημόσια την υποψηφιότητα Κακλαμάνη. Και μάλιστα πληροφορίες την εμφανίζουν διατεθειμένη να συμμετέχει και ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του.

Θα έχουν ενδιαφέρον οι νεοδημοκρατικές εξελίξεις στο δήμο της Αθήνας...

Σχόλιο: DorοΤρόικα με κολοτούμπα Vs Σαμαρά - Η εκδίκηση μιας απελπισμένης;

Νάσος
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.