Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Μετά τα τσιγάρα, τα ποτά, τα ξενύχτια και τώρα σειρά στο τζόγο... τι άλλο μένει;

"Σήμερα τα Φώτα κι ο φωτισμός", και η χαρά μεγάλη κι ο τζόγος ο καλός...
 Επιτέλους, οι σοφοί της Ευρώπης μας βρήκαν λύση για την οικονομία: επιστρέφουν... και τα "φρουτάκια" (σίβυλλα)
Επανέρχονται τα «φρουτάκια», φορολογία και στον ιντερνετικό τζόγο, μας ενημερώνουν τα "ΝΕΑ".
Η απαγόρευση αφορούσε την εγκατάσταση όλων ανεξαιρέτως των ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε δημόσιους χώρους, καθώς είχε διαπιστωθεί ότι δεν μπορούσε να ελεγχθεί και να αποτραπεί η μετατροπή των τεχνικών και ψυχαγωγικών παιχνιδιών σε τυχερά, τα γνωστά «φρουτάκια». Κατά της απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης υποβλήθηκαν προσφυγές και από την Κομισιόν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο καταδίκασε την Ελλάδα επιβάλλοντας πρόστιμο 11,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Τώρα οι ευρωπαίοι σωτήρες της ελληνικής οικονομίας βρήκαν τη χρυσή λύση!

«Χαράς Ευαγγέλια» για χιλιάδες καταπιεσμένους έλληνες πολίτες που ζουν τη στέρηση και την παρανομία του τζόγου, και... ετοιμάζουν διαδηλώσεις υποστήριξης αυτού του νέου κυβερνητικού μέτρου που θα σώσει την ελληνική οικονομία.
Βέβαια, υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες στο επιστημονικό επιτελείο των τεχνοκρατών συμβούλων της κυβέρνησης, αναφορικά με πιθανή αύξηση του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης ώστε να μπορέσουν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ οι κοινωνικές τάξεις να συμμετέχουν σ' αυτή τη μεγάλη ευκαιρία για τους πολίτες και ειδικότερα τη νεολαία της πατρίδας μας.

Σχόλιο: Μετά τα τσιγάρα, τα ποτά, τα ξενύχτια και τώρα σειρά στο τζόγο... τι άλλο μένει;

Να φορολογηθεί άγρια και η συνουσία!!!

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.