Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η "καπετάνισσα" Τώνια...σε ρόλο ινστρούκτορα "Μαρίνου Αντύπα", χτυπάει ανελέητα το "κατεστημένο" Μπατζελή.

Ο εμφύλιος της Φθιώτιδας
Οι πράσινες κυρίες και το... πολυτεχνείο των αγροτών


Στη μάχη της... Αλαμάνας και όχι στα στενά των Τεμπών, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, κρίνονται τη φετινή χρονιά οι καθιερωμένες ετήσιες κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου. Και μπορεί οι αγρότες και τα τρακτέρ που κατέβηκαν φέτος στους δρόμους πανελλαδικά να είναι σχεδόν τα μισά από τον περασμένο χρόνο, όμως τα μπλόκα που έστησαν είναι πολύ περισσότερα. Κάθε μπλόκο όμως έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και... μυστικά. (v4.ethnos)

Tα μικρά μυστικά στα μεγάλα μπλόκα
Oι εκλεκτικές συγγένειες, οι αντιπαραθέσεις και οι... στρεμματικές αποδόσεις των στρατηγών
Η συνέχεια εδώ
Στα όρια οδηγείται η ρήξη κυβέρνησης-αγροτών ύστερα από την άκαρπη συνάντηση της κ. Μπταζελή με εκπροσώπους τους. Στην Αθήνα αύριο το μπλόκο της Νίκαιας ενώ και οι «γαλάζιοι» αγρότες της Θεσσαλίας κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με πολύωρα μπλόκα

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι αγρότες κόβουν τον δρόμο και στους αγροτοπατέρες 
 ========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.