Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Προκλητική παράνομη στάθμευση.. Υπόψιν κ. Χρυσοχοϊδη


Επίσημη καταγγελία από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη



Κύριε Υπουργέ,

Αφής στιγμής δεν παραιτείστε, μετά τις κατά συρροήν βομβιστικές επιθέσεις, σας καλώ τουλάχιστον να αποστείλετε άμεσα ένα περιπολικό ή γερανό της Αστυνομίας στη Ναυάρχου Νικοδήμου και Βουλής γωνία (περιοχή Πλάκας)...

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (βλ.π φωτ.) ανήκει σε υψηλά αμειβόμενο εργαζόμενο της Κρατικής Τηλεόρασης και αδελφό πρώην υψηλά ιστάμενου κυβερνητικού προσώπου και νυν διασωθέντα βουλευτή από την πάλαι ποτέ κραταιά εποχή Καραμανλή του Νεώτερου. Το αυτοκίνητο αυτό, κάθε βράδυ είναι προκλητικά παρκαρισμένο σε εμφανώς παράνομο σημείο..

Η επίσημη καταγγελία μου αποβλέπει στην ίση μεταχείριση των πολιτών και όχι στην προνομιακή αντιμετώπιση ορισμένων -ως είθισται- καθώς είμαι πεποισμένος ότι ο συγκεκριμένος κάτοχος τελεί υπό αδικαιολόγητη ασυλία, η οποία μάλλον κληρονομήθηκε από το πρότερο καθεστώς παρακμής.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις άμεσες ενέργειές σας.

Άνευ τιμής, Α.Μ.Π.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.