Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Στις καλένδες και πάλι το σχέδιο πόλης της συνοικίας "Η" στην Χαλκίδα


Η κάτοικοι της συνοικίας "Η" στην έξω Παναγίτσα Χαλκίδος πάγωσαν με την είδηση ότι για μία ακόμη φορά η εφαρμογή του σχεδίου πόλης παραπέμπεται  στις γραφειοκρατικές καλένδες. Όπως σήμερα ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής ο Σύλλογος τους αυτό που επί σειρά ετών περίμεναν να τελειώσει και  να γίνει η εφαρμογή του σχεδίου πόλης στην συνοικία τους υπήρξε κάποια εμπλοκή με αποτέλεσμα την αβεβαιότητα σχετικά με τις ιδιοκτησίες τους, την ομηρία του κατοίκων της περιοχής και την συνέχιση καταβολής του προστίμου διατήρησης όπως ανελλιπώς επί σειρά ετών καταβάλουν.
Ποιος  άραγε ευθύνεται για την εξέλιξη αυτή? Ο υδροκεφαλισμός της κρατικής μηχανής, οι αδιαφορία της Δημοτικής αρχής που επαναπαύθηκε και δεν έδειξε την πρέπουσα προσοχή ώστε να προλάβει μια τέτοια εξέλιση, ή τα διάφορα συμφέροντα που επωφελούνται απο αυτήν την εκκρεμότητα κερδίζοντας τεράστια ποσά εις βάρος των κατοίκων της περιοχής.?



Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα περιμένουν οι κάτοικοι της περιοχής που πιστεύουν ότι με την βοήθεια των μελών  Δ.Σ του Συλλόγου και τις ενέργειες του δραστήριου Προέδρου  Ν. Τσιτσίγκου σύντομα θα δοθούν απαντήσεις και θα ξεσκεπάσουν όλους αυτούς που συνέβαλαν στην σημερινή δραματική εξέλιξη.
Στην συγκέντρωση  παρευρέθησαν σύσσωμο το Δ.Σ του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Ζεμπίλης, η κ. Αίδίνη. ο κ. Γιαννούκος, ο κ. Νικολάου και κάτοικοι της περιοχής     

http://sourta-ferta.blogspot.com/2010/01/blog-post_9388.html
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.