Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΤΑ:Μεγάλη συμμετοχή στο αγροτικό συλλαλητήριο



Με κυρίαρχο σύνθημα «Όχι στο ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς»,

οι αγρότες της Άρτας συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 10 το πρωί στη γέφυρα Άρτας, λαμβάνοντας μέρος στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΟΑΣΝΑ και για το οποίο είχε απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και η ΕΑΣΑΦ.

Η συγκέντρωση είχε παλμό και κατά γενική ομολογία ήταν μεγαλύτερη απ’ ό,τι τις προηγούμενες φορές, όχι όμως ανάλογη του μεγέθους των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.

Για πλέον από μία ώρα αποκλείστηκε η κυκλοφορία στο ύψος της γέφυρας ενώ στη συνέχεια οι αγρότες, βάζοντας μπροστά τα αγροτικά μηχανήματα, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης όπου φτάνοντας στην κεντρική πλατεία άδειασαν κλούβες με πορτοκάλια.

Την κεντρική ομιλία απηύθυνε στη γέφυρα ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΑ Βαγγέλης Μπέτσας.
Το ψήφισμα της συγκέντρωσης των εσπεριδοπαραγωγών και αγροκτηνοτρόφων του Νομού ανέγνωσε ο γραμματέας της ΟΑΣΝΑ Κώστας Τσόγκας.
Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Ν. Μωραΐτης, ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Παπασιώζος ο οποίος είπε ότι παραβρίσκεται σαν αγρότης γι’ αυτό και απέφυγε να κάνει δηλώσεις, ο Νομάρχης Άρτας Γ. Παπαβασιλείου, οι Δήμαρχοι Αράχθου Ι. Κόκλας και Βλαχερνών Ζ. Μπασιούκας, ο πρόεδρος της ΕΑΣΑΦ Β. Βαγγέλης, εκπρόσωπος της ΟΑΣ Ν. Πρέβεζας και άλλοι φορείς.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.