Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Το μήλο κάτω από τη μηλιά ή η αποστασία είναι κληρονομικό του DNA τους;

 
Εδώ και 2 μήνες σας τα έλεγα για το νέο κόμμα της Ντόρας!

Στέφανος Μυτιληναίος

Στα σκαριά είναι το κόμμα της Ντόρας που θα λέγεται "Νέα Ελλάδα", γράφουν στα blogs αλλά και στο "Πρώτο Θέμα". Ομολογώ, ότι το όνομα που είχα "προτείνει" δύο μήνες πριν και ήταν "Νέο Κέντρο", όταν έγραφα ότι η Ντόρα σκεφτόταν σοβαρά την αποστασία της έτσι και αν έχανε την προεδρία της Ν.Δ. από τον Σαμαρά, είναι πολύ καλύτερο! Σε κάθε περίπτωση, από "βαφτίσια" το μητσοτακέικο ξέρει καλύτερα και δεν θα επιμείνω άλλο στη δική μου "πρόταση". Αξίζει πάντως να ρίξετε μια ματιά, στο άρθρο μου στις 14 Νοεμβρίου 2009, με τίτλο: Το "μαγαζάκι" του... τρόμου!!! (προσεχώς στη βουλή;)

Ας δούμε όμως τι γράφει και το "Fimotro":

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ "ΨΗΛΗΣ"...
Από τα ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, το οποίο για μια ακόμη φορά επιμένει στην οικονομία, κρατάμε το ρεπορτάζ για τις πληροφορίες σχετικά με το νέο κόμμα που θα ετοιμάσει η Ντόρα Μπακογιάννη εάν και εφόσον έρθει σε οριστική σύγκρουση με τον Σαμαρά. Το κόμμα έχει ήδη βαφτιστεί και θα λέγεται "Νέα Ελλάδα". Καλύτερα θα ήταν να το ονομάσει "Νέα Αποστασία"!!!


Βεβαίως, ένας τέτοιος (φημολογούμενος προς το παρόν) πολιτικός σχηματισμός -να συμπληρώσω- δεν θα εξυπηρετεί μόνο τη ματαιοδοξία της Ντ. Μπακογιάννη να ηγηθεί. Αυτά είναι για τους ευκολόπιστους. Ο ρόλος του θα είναι συγκεκριμένος: θα εξυπηρετήσει τους κύκλους της Ολιγαρχίας που πιέζουν και μέσω του πατρός της, τη σύσταση "κυβέρνησης εθνικής ενότητας" σκληρού σοσιαλ(νεο)φιλελευθερισμού -πρόταση την οποία στηρίζει και ο Καρατζαφέρης! Σκοπός τους είναι ένας: να καταφέρει η "οριζόντια διασύνδεση" των υποτακτικών πολιτικών να διασφαλίσει, ότι την οικονομική κρίση θα πληρώσει ο λαός!

Βεβαίως, η απάντηση του ΠΑΣΟΚ είναι σθεναρή: Ο ελληνικός λαός έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση! Αλλά, επειδή ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και οι Ολιγάρχες (εντός και εκτός συνόρων) βλέπουμε πόσο πιέζουν το ΠΑΣΟΚ να μην εφαρμόσει το φιλολαϊκό πρόγραμμά του, πρέπει όλοι οι Δημοκράτες Πατριώτες Αριστεροί να έχουμε τα μάτια μας
ανοιχτά.


Σχετικά:

"Νέα Ελλάδα" το κόμμα της Ντόρας...


Μέχρι την άνοιξη αναμένεται η διάσπαση της ΝΔ!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
Eνώ το κλίμα της εσωστρέφειας κυριαρχεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, "αντιηγετικά" στελέχη προβλέπουν ότι μέχρι την άνοιξη μπορεί να έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις ακόμη και διάσπασης του κόμματος καθώς ήδη η Ντόρα Μπακογιάννη έχει αρχίσει να διαφοροποιείται και βουλευτές της να βγαίνουν στο αντάρτικο. Ανάμεσα σε αυτούς κάποιοι, όπως ο Κ. Κιλτίδης, θεωρούν μονόδρομο τη δημιουργία νέου κόμματος. Την ίδια ώρα ακούγονται στο παρασκήνιο και οι πρώτες ιδέες για τον τίτλο του κόμματος, με επικρατέστερο το "Νέα Ελλάδα"...press-gr


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.