Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

TO ΒLOGGING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...

"Πέφτω για ύπνο τώρα -ξημέρωσε. Τα λέμε αύριο, με πιο καθαρό μυαλό." ("κάτι κουρασμένα παλικάρια"

Αρκεί να το ασκείς ..."καλά" ! Πας διοίκηση ΟΠΑΠ...Αμα το ασκείς σωστά ...ξυπνάνε 8 το πρωί πρωτοχρονιάς και σου στέλνουν απειλητικά μηνύματα!
Αλλά ας το προσπεράσουμε , δείχνει ύφος και ήθος εξουσίας...που ας ελπίσουμε οτι το ΠΑΣΟΚ δεν θα τo υιοθετήσει...μαζί με τα παρακαλάδια της εξουσίας που έχει εκεί που σχεδιάζουν την εξόντωση των σωστών και οχι των καλών bloggers!
Να θυμίσουμε τον χαιρετισμό που μας απηύθυνε ο Γιώργος προεκλογικά ..."οτι καλά κάνουμε και τους αμφισβητούμε" ...Αλλά τώρα μας αμφισβητούν τα στελέχη του!
Ομως το θέμα είναι το ενας blogger πήρε θέση στην διοικήση του ΟΠΑΠ!
Δεν λέμε ...γιατί όχι ! Το έγραψε και το taxalia.blogspot.com! Και απο το facebook βρήκαν στελέχη...
Αλλά δείτε τώρα τι έλεγε ο blogger που πήρε την θέση στον ΟΠΑΠ...



οταν το ΠΑΣΟΚ έχανε στις εκλογές του 2007 ...( αντιγραφή απο το http://online-pressblog.blogspot.com/)
" Χάσαμε. Το 38.12 % είναι πολύ μικρό ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ, ειδικά όταν έχει απέναντί του μία τόσο αποτυχημένη (κατά την γνώμη μου) ΝΔ στην κυβέρνηση. Στεναχωρήθηκα, πίστευα ότι αυτή ήταν μία ευκαιρία να γίνουν μεγάλα πράγματα.
Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, στην πλειοψηφία τους, έπεσαν να φάνε τον Παπανδρέου. Τους έδωσαν τροφή και αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Λες και φταίει αυτός που μόνος του σχεδόν έδωσε τον προεκλογικό αγώνα, με ελάχιστα προβεβλημένα στελέχη να στέκονται στο ύψος του. Η δική μου θεωρία είναι ότι οι αρτηριοσκληρωτικοί μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ ήταν το πρόβλημα του ΓΑΠ και όχι το αντίστροφο.
Έχω ξαναπεί, ότι αν ασχολούμαι έστω και ξώφαλτσα με την πολιτική είναι γιατί με εμπνέει ο Παπανδρέου. Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται έτσι, με κάποιους έχουμε ήδη ανταλλάξει τηλεφωνήματα, SMS, emails. Το σκέφτηκα ξανά και ξανά. Ίσως τελικά αυτή η ήττα να είναι η μεγάλη ευκαιρία να γλυτώσει το ΠΑΣΟΚ από τα πρόσωπα και τους μηχανισμούς που το κρατάνε δέσμιο. Αν δεν τα καταφέρει, εγώ δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω να ασχολούμαι -γεια σας, είχε ενδιαφέρον που σας γνώρισα, πάω να κάνω κάτι που να μου αρέσει περισσότερο.
Όσοι σκέφτεστε έτσι όπως εγώ, ελάτε να εκφράσουμε αυτό το διαφορετικό και να στηρίξουμε τον Γιώργο. Σκεφτείτε πώς μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε, πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε όλους αυτούς που έχουν τις ίδιες ιδέες και φιλοσοφία με μας αλλά έχουν φροντίσει -ίσως σοφά- να κρατηθούν μακρυά.


Πέφτω για ύπνο τώρα -ξημέρωσε. Τα λέμε αύριο, με πιο καθαρό μυαλό."

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.