Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ελεύθεροι οι δρόμοι για όλους

Την Παρασκευή 12/2 οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της «ΝΕΑΣ ΟΔΟΣ ΠΑΘΕ», Σωρού 13, Μαρούσι, στις 12 το μεσημέρι.
Η εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΠΑΘΕ έχει την εκμετάλλευση των διοδίων στην ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ. Θα συγκεντρωθούμε κάτοικοι από όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας και της ΒΑ Αττικής. Να τους δείξουμε ότι δεν τους ανεχόμαστε άλλο και τους καταργούμε!
Οι συγκεντρωμένοι θα αποκλείσουμε τα γραφεία της εταιρίας με μπάρες από τα διόδια και θα αξιώσουμε να πληρώνουν αυτοί διόδια για να εισέρχονται στα γραφεία τους.
Στη συγκέντρωση θα γίνει λαϊκή συνέλευση για να αποφασιστεί η δυνατότητα πορείας στη Κηφισίας μέχρι το κόμβο με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ όπου κι εκεί θα ανοίξουμε συμβολικά τα διόδια. 
Τη συγκέντρωση στηρίζουν:
1. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
2. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
3. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΠΕΥΚΗΣ – ΚΗΦΙΣΙΑΣ
4. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ»
5. Η ΣΕ της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.