Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Η ανοχή των υποστηριχτών και φίλων του ΠΑΣΟΚ λόγω της κρίσης να "καταπίνουν" πολλά είναι προς το παρόν "αναγκαίο"...

... αλλά αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι κάποια στελέχη που είναι πράγματι ΠΑΣΟΚ θα ανεχτούμε να τα απαξιώσουν.
"ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ" ΣΤΗ ΛΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...‏ (VETO)

Πού είναι η Λούκα ο -ε -ο; Την είδατε πουθενά αυτές τις μέρες να μιλάει για την Οικονομία και τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός; Οχι; Ούτε εμείς! Μίλησε μια φορά σε ραδιόφωνο, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά "μισά" τα μέτρα, διότι δεν έχουν αναπτυξιακή προοπτική και μετά σιώπησε. Γιατί; Έπεσε τηλεφώνημα από το Μαξίμου και της υπεδείχθη να σταματήσει να μιλά. Δεν είναι δυνατόν -της ειπώθηκε- να διαφοροποιείται τόσο ανοιχτά από την απόφαση του πρωθυπουργού. Ολοι ξέρουν ότι ήταν εναντίον των μέτρων, αλλά...τώρα πιά αυτά εξαγγέλθηκαν. Πήρε το μήνυμα η υπουργός Οικονομίας και σταμάτησε. "Βράζει", όμως, καθώς θεωρεί ότι τα μέτρα θα οδηγήσουν σε ασφυξία την Οικονομία και θα απειλήσουν τη χώρα με παρατεταμένη ύφεση. Αρα, την επόμενη φορά που θα μιλήσει θα έχει ενδιαφέρον να την ακούσουμε...

Σχόλιο:  Η ανοχή των υποστηριχτών και φίλων του ΠΑΣΟΚ λόγω της κρίσης να "καταπίνουν" πολλά είναι προς το παρόν "αναγκαίο"... αλλά αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι κάποια στελέχη που είναι πράγματι ΠΑΣΟΚ  θα ανεχτούμε να τα απαξιώσουν.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.