Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Τα "δύσκολα" της δημοσιονομικής κρίσης...ΔΕΝ τα είδαμε ακόμη

Αλμούνια: Θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα για την Ελληνική οικονομία (VoA)

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, Χοακίν Αλμούνια, δήλωσε ότι η Ευρώπη θα εισηγηθεί την λήψη αυστηρότερων μέτρων από μέρους της Ελλάδας, αν αποτύχει το τρέχον πρόγραμμα της για μείωση του τεράστιου δημοσιονομικού ελλείμματος. 

Ο κ. Αλμούνια δήλωσε ότι οι φιλόδοξοι στόχοι της Αθήνας για αποκατάσταση της δημοσιονομικής κρίσης είναι επιτεύξιμοι, αλλά περιβάλλονται από κινδύνους, όπως είπε και επεσήμανε ότι αν κάποιοι απ’ αυτούς του κινδύνους προκύψουν τότε η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ζητήσει περαιτέρω μέτρα. 
 Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, έχει προτείνει σειρά δραστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος, συμπεριλαμβανομένου και παγώματος των προσλήψεων στο δημόσιο.


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.