Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα… και τα κακά νέα γρηγορότερα…

ΝΕΟΛΑΙΑ  ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε Λύκειο της Χαλκίδας , το συμβούλιο των καθηγητών απέβαλε μια ολόκληρη τάξη γιατί δεν υποδείκνυε συμμαθητή που είχε κάνει μια προφανώς άκομψη και επιλήψιμη ενέργεια σε βάρος καθηγητή .
Δηλαδή στο 2010 το εκπαιδευτικό σύστημα τιμωρεί με μεθόδους πολύ παλαιότερων δεκαετιών και εκπαιδεύει μελλοντικούς ρουφιάνους.
Εκφράζουμε τη λύπη μας και ευχόμαστε να μην επαναληφθεί το γεγονός αυτό που έρχεται σε αναντιστοιχία με την πραγματική θέληση των παιδιών που είναι μια ποιοτική σχέση με τους καθηγητές και ένα σύγχρονο, προοδευτικό εκπαιδευτικό σύστημα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σχόλιο:. Διαβάζοντας το παραπάνω κείμενο....και εντελώς τυχαία μου ήρθε στον νου η εικόνα του μακαρίτη ταλαντούχου ηθοποιού του καλού ελληνικού σινεμά Δήμου Σταρένιου. Σε καλό μου, τι σχέση μπορεί να έχει?  

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.