Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Αυτή είναι η παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, αυτό το πραγματικό της πρόσωπο

Για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα, η οργάνωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στα Πανεπιστήμια απέδειξε με το πιο βίαιο τρόπο ότι δε θα απολέσει και δε θα αποτινάξει ποτέ από το πετσί της τα φασιστικά κατάλοιπα του παρελθόντος.
Τα «στρατιωτάκια» της ακροδεξιάς φοιτητικής παράταξης των Πανεπιστημίων που ακούει στο όνομα ΔΑΠ ΝΔΦΚ το μεσημέρι της Δευτέρας 22/2 προφασιζόμενη γελοιότητες και αστεία επιχειρήματα εισέβαλαν στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και ποδοπάτησαν τα τραπεζάκια της ΠΑΣΠ και κατέστρεψαν το φωτοτυπικό υλικό της οργάνωσης. Έπραξαν δηλαδή αυτό που τους έχουν διδάξει όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικοί τους πατέρες, επαναφέροντας στις μνήμες μας τις πρακτικές της ΟΝΝΕΔ από την εποχή του Αβέρωφ, των Κενταύρων και των Rangers.
Αυτή είναι η παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, αυτό το πραγματικό της πρόσωπο. Και όσο και να προσπαθεί να καλύψει τη μαυρίλα και τη λάσπη που ξεχειλίζει από μέσα της, από την αρχή κιόλας της δημιουργίας της, πίσω από το δήθεν ενδιαφέρον της για τα ζητήματα του Πανεπιστημίου και τα προβλήματα των φοιτητών, πάντα θα σκοντάφτει στην ίδια της την φύση.
Είσαστε και θα είστε η ντροπή του συνδικαλισμού και η ξεφτίλα των φοιτητικών παρατάξεων
Είσαστε και θα είστε το προς αποφυγήν παράδειγμα για κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό άνθρωπο, για κάθε φοιτητή που σέβεται τον εαυτό του και παράλληλα η χαρά του τραμπούκου, του στενόμυαλου και του ανεγκέφαλου. Τόσο φτηνή λοιπόν είναι η παράταξή σας, τόσο βρώμικη και σκοταδιστική η πολιτική που παράγετε.
Τοιαύτη λοιπόν, μηδενός εξαιρουμένου είναι η ΔΑΠ ΝΔΦΚ, τέτοια είναι η ΟΝΝΕΔ, τέτοια είναι και η νεολαία που χτίζει για το κόμμα του ο Αντώνης Σαμαράς.
ΠΑΣΠ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ
Φοιτητές με όραμα, συνδικαλιστές με αιτία

Τα φασιστοειδή της δεξιάς (ΔΑΠ) εζήλωσαν τη δόξα των ομογάλακτων της… των κενταύρων, του σπουδαστικού της χούντας, της ΕΚΟΦ, του παρακράτους…

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.