Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

 [Συνήλθε σήμερα, υπό την προεδρία του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου,
η Διαρκής Ιερά Σύνοδος  ..........Η Σύνοδος απεφάσισε να αποστείλει παραινετική και υποστηρικτική Εγκύκλιο, η οποία θα απευθύνεται στον πιστό λαό και θα αναγνωσθεί σε όλους τους Ιερούς Ναούς, την Ε/ Κυριακή των Νηστειών,
σχετικά με την «αντιμετώπιση της παγκόσμιας κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, η οποία δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα και προκαλεί πόνο στον λαό». ..
.....][αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων]

Μάλλον θα πρέπει να ανακηρύξουν όλες τις ημέρες των ...νηστειών και να στέλνουν καθημερινώς ....υποστηρικτικές επιστολές μαζί με ενα πιάτο σούπα , στο ποίμνιον.
Δεν θα ήθελα τέτοιες μέρες σαρακοστής να αμαρτήσω αλλά δεν μ΄αφήνουν!
  Ότανη πατρίς κινδυνεύει,και μαζί της ου μην αλλά και η οικογένεια, και η κυβερνηση ζητεί από τους υπηκόους νηστεία ,προσευχή και υπομονή διότι εφτωχεύσαμεν,  η εκκλησία,με την αμύθητη περιουσία της δεν διανοείται να δώσει αυτά που λείπουν απο το ταμειο του κράτους , να καλύψει μέρος του χρέους ή ακόμη περισσότερο...
-όχι, αυτά είναι κοσμικά πράγματα......

Μια παραινετική και υποστηρικτική επιστολή
θα ανακουφίσει τους πιστούς, θα τους θυμίσει
οτι στην άλλη ζωή θα έχουν καλύτερη τύχη,
και πως ο μεγαλοδύναμος όποιον αγαπάει παιδεύει.....
 
Γιατι δεν παιδεύει κι εσάς ω  ποιμενάρχες με τα χρυσοποίκιλτα άμφια,αλλά τον φτωχό,τον μικρομεσαίο,τον νεο και τον ηλικιωμένο χαμηλοσυνταξιούχο?
Γι'αυτο επιτρέψτε μου να σας ...παραινέσω κι εγώ, δώστε τα όλα το λαό ,
τα ακινητα,τα βοσκοτόπια,τα μαγαζιά,τις καταθέσεις....

..Αλλιώς.,καλύτερα ΣΙΩΠΗ! πώς ξεχάστηκαν τα βατοπέδια και τα ιερά σκάνδαλα...] 

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.