Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Πολλοί χρωστάνε στην Ελλάδα πολλά, αλλά δεν τα «θυμούνται»!

Η Ελλάδα, οι Έλληνες, οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί,  σήμερα.
Πολλοί  χρωστάνε στην Ελλάδα πολλά, αλλά δεν τα «θυμούνται»!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος  
Και οι άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες είναι χρεωμένες, αλλά κανείς δεν το λέει και προσπαθούν κάποιοι κρυπτο-φασίστες ευρωπαίοι να στοχοποιήσουν την Ελλάδα και να την μετατρέψουν αδίκως, σε «μαύρο πρόβατο»!
Το πρόβλημα το δημιούργησαν οι διεθνείς ληστρικοί τραπεζίτες, με την τεχνητή έλλειψη χρημάτων,  γιατί δεν επενδύουν, ούτε διοχετεύουν τα υπερκέρδη τους στις κοινωνίες, ως όφειλαν ως σύγχρονοι «χορηγοί», αλλά τα συσσωρεύουν ως «άφρονες πλούσιοι», ενώ συνεχώς αυξάνουν τα επιτόκια, εκβιάζοντας έτσι τους πολίτες να ξαναδανείζονται με υψηλότερα συνεχώς επιτόκια, οδηγώντας τους έτσι σε ένα φαύλο κύκλο υπερδανεισμού, στο τέλος του οποίου υπάρχει η πλήρης οικονομική καταστροφή και η αυτοκτονία!
Να αντικατασταθούν οι περικοπές-θυσίες με «κοινωνικό μισθό».
Ανάλυση, Προοπτικές, Προτάσεις.
Το «χρέος» των ξένων κρατών προς την Ελλάδα είναι πολύ μεγάλο και ανεκτίμητο, γιατί στην Ελληνική Δημοκρατία και στην Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων, οφείλουν τη σημερινή τους υπόσταση!...
Σημείωση: Σχεδόν όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν να κάνουν το 2009, με μια αρνητική οικονομική ανάπτυξη. Αυτό προκαλείται επειδή τα κράτη μέλη οι αυτόματοι σταθεροποιητές έχουν ενεργοποιηθεί και οι πρόσθετοι πόροι έχουν χρησιμοποιηθεί για να υποκινήσουν την οικονομία. Η μέσος όρος των χρεών έχει αυξηθεί μέχρι επάνω από τα 75 % του ΒΒΠ. Μέσα στην ευρο- ζώνη είναι κράτη μέλη εκεί μόνο δύο, Φινλανδία και Λουξεμβούργο, τα οποία το 2009, τα πρότυπα το 3% δεν υπερβαίνουν, όλα τα υπόλοιπα κράτη το υπερβαίνουν.
Είναι πολύ πιθανή μια διεθνής «νίκη» της Ελλάδας σήμερα! Η Ελληνική ομογένεια στη Γερμανία και αλλού αντιδρά υπέρ της Ελλάδας! Υπάρχει μήνυμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τον Νικολά Σαρκοζί: « Δεν μπορούμε να αφήσουμε να καταρρεύσει μία χώρα που βρίσκεται στο ευρώ». Αυτό δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Γαλλίας. Ο Πρόεδρος κ. Ομπάμα δείχνει πιο πολύ φιλέλληνας! Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο συνέρχεται σε ολομέλεια στο Στρασβούργο από τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου αναμένεται να απασχολήσει την ερχόμενη εβδομάδα  το ζήτημα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Προς δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού  Ταμείου στα πρότυπα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ευρωζώνη και δημιουργίας ενός μηχανισμού προστασίας του Ευρώ.. Τα δείπνα των κερδοσκόπων με «γεύμα τα Ελληνικά ομόλογα» γίνονται πιο λιτά!
«Των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδωμεν», την ώρα που τα σπίτια μας καίγονται εμείς τραγουδάμε! Από την Εθνική Αντίσταση στη Πίνδο το 1940 ενάντια στην Ιταλική 3η Μεραρχία Αλπινιστών "Τζούλια", στην σημερινή «Τζούλια». Ο κατήφορος είναι ολισθηρός!
Οι Ευρωπαίοι, οι Ρώσοι και οι λοιπές χώρες δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι αν σήμερα είναι ελεύθερες χώρες και δημοκρατικές το οφείλουν στην σθεναρή εθνική αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στον φασιστικό και ναζιστικό άξονα! Μόνοι τους όφειλαν να βοηθήσουν την Ελλάδα στην δύσκολα στιγμή»! Πιστν φίλον ν κινδύνοις γιγνώσκεις.
Η Ελλάδα είναι σήμερα μια δημοκρατική δύναμη και δύναμη αξιοπρέπειας! Ας δουν και οι όψιμοι διαδηλωτές λίγο πιο μακριά! Όχι άλλη αλληλοφαγωμάρα. Θα νικήσουμε! Μπορούμε! Μολών λαβέ! Μέτωπο ενάντια στους κερδοσκόπους! Πολιτική η στήριξη του Βερολίνου. Κοινό μέτωπο κατά της κερδοσκοπίας από Παπανδρέου-Μέρκελ.
Η Ελλάδα σκοπίμως διασύρεται διεθνώς για υψηλό δημοσιονομικό έλλειμμα και χρέος, όμως οι ευρωπαίοι που μας κατηγορούν,  διατηρούν υψηλότερα ελλείμματα και χρέη, σε σχέση με το εθνικό εισόδημά τους!. Ποιο είναι το πραγματικό «χρέος» των ξένων προς την Ελλάδα; Ανεκτίμητο θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς! Χάρις στην εθνική Αντίσταση των ελλήνων ο Χίτλερ καθυστέρησε να επιτεθεί στην Ρωσία με αποτέλεσμα να χάσει τον πόλεμο.
Οι Ρώσοι και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μόσχας, όταν ο Χίτλερ επετέθη κατά της Ε.Σ.Σ.Δ., μετέδωσαν: «Πολεμήσατε άοπλοι και νικήσατε, μικροί εναντίον μεγάλων. Σας οφείλουμε ευγνωμοσύνη, διότι κερδίσαμε χρόνο για να αμυνθούμε. Ως Ρώσοι και ως άνθρωποι σας ευχαριστούμε».  Όμως η σημερινή Ρωσία δεν θυμάται καλά αυτή την δήλωση, αλλά υπάρχει χρόνος να «επανορθώσει», αν επιθυμεί.
Η Άγγλοι θαύμασαν επίσης τους Έλληνες: «Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Τώρα θα λέμε: Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες» δήλωσε ο  τότε Πρωθυπουργός της Αγγλίας Ουίνστον Τσώρτσιλ.
Οι Γάλλοι και ο Charles de Gault  Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας 1958-1969, και αρχηγός της Γαλλικής Αντίστασης κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο: «Αδυνατώ να δώσω το δέον εύρος της ευγνωμοσύνης πού αισθάνομαι για την ηρωική αντίσταση τού Λαού και των ηγετών της Ελλάδος». (Από ομιλία του στο Γαλλικό Κοινοβούλιο μετά την λήξη τού Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.) Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι η Γαλλία δεν ξέχασε πολύ την Ελληνική προσφορά! Μήνυμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τον Νικολά Σαρκοζί: « Δεν μπορούμε να αφήσουμε να καταρρεύσει μία χώρα που βρίσκεται στο ευρώ». Αυτό δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, «αποκαλύπτοντας» το κλίμα που θα επικρατήσει στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου,
ΟΙ Γερμανοί του Χίτλερ χάσανε τότε αλλά μάλλον δεν ξέχασαν από ποιους χάσανε!
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο συνέρχεται σε ολομέλεια στο Στρασβούργο από τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου αναμένεται να απασχολήσει την ερχόμενη εβδομάδα  το ζήτημα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Ειδικότερα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα συζητήσει το ψήφισμα για τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ορίζοντα το 2020 και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τη μείωση της γραφειοκρατίας για τις μικρές επιχειρήσεις, καθώς και τις επενδύσεις σε τεχνολογίες με μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Τους ευρωβουλευτές θα απασχολήσουν, επίσης, η εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας της ΕΕ.
Θετική ήταν η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και της Γερμανίδας καγκελαρίου κ. Ανγκελας Μέρκελ.  Με μια συμφωνία για πολιτική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας για την αντιμετώπιση των φαινομένων κερδοσκοπίας, αλλά και με συνεργασία για μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα σε διάφορους τομείς έληξε η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και την Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ. Και οι δύο τόνισαν εμφατικά ότι η Αθήνα ζήτησε μόνο πολιτική στήριξη και όχι οικονομική.
Η Γερμανίδα καγκελάριος συνεχάρη την Ελλάδα για τα ουσιαστικά μέτρα που έλαβε, προκειμένου να αμβλύνει το έλλειμμά της και τόνισε πως γίνεται «τιτάνια προσπάθεια». Η Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ προέτρεψε την Ελλάδα να συνεχίσει στο δρόμο των διαρθρωτικών  αλλαγών. Για τους κερδοσκόπους είπε ότι δεν μπορεί να αφήνονται ελεύθεροι και ότι σε επαφή με την Κομισιόν θα γίνει προσπάθεια να ελεγχθούν. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι το θέμα δεν είναι τεχνικά εύκολο, γι' αυτό η πολιτική θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο. Ακολούθως αναφέρθηκε στην κοινή απόφαση Ελλάδας και Γερμανίας για συνεργασία σε διάφορους τομείς, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας.
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να αμβλύνει το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, έκανε αναφορά στην καλή σχέση των δύο λαών και τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να επωφεληθεί από την εμβάθυνση αυτή της σχέσης. Είπε ακόμη ότι η Ελλάδα και η Γερμανία μπορούν να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση πολλών κοινών προβλημάτων τόσο στο πλαίσιο της ΕΕ όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανέφερε τους τομείς του περιβάλλοντος, της ενέργειας και της κλιματικής αλλαγής, της πολιτικής προστασίας, της έρευνας και των νέων τεχνολογιών, της μετανάστευσης και τους ασύλου, καθώς και του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Ακολούθως ευχαρίστησε την κ. Μέρκελ για τα λόγια υποστήριξης στο ελληνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης -όπως το χαρακτήρισε-, ενώ σε ένα μήνυμα προς τους Έλληνες ανέφερε ότι τα βάρη και οι θυσίες και θα επιμεριστούν δίκαια και θα πιάσουν τόπο. Επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν ζήτησε οικονομική στήριξη και στάθηκε στη συνεργασία για την καταπολέμηση των φαινομένων της κερδοσκοπίας. Η κ. Μέρκελ, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε ότι η Γερμανία μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα δείχνοντας την αλληλεγγύη, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάνε όλα τα κράτη και στις θυσίες που υποβάλλονται όλοι οι λαοί (αναφέρθηκε σε Ιρλανδία, Ουγγαρία και Λετονία). Επίσης, είπε ότι η Γερμανία με έλλειμμα 5% αποφάσισε να παγώσει για φέτος τις συντάξεις. Όλοι οι ευρωπαίοι έχουν προβλήματα!
Σήμερα, το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα παρουσιάζεται σήμερα υπερδιογκωμένο και απίστευτο, ώστε έτσι να αποβαίνει τελικά και δήθεν ανεπίλυτο.  Η Ελλάδα σκοπίμως διασύρεται διεθνώς για υψηλό δημοσιονομικό έλλειμμα και χρέος, όμως οι ευρωπαίοι που μας κατηγορούν,  διατηρούν υψηλότερα ελλείμματα και χρέη, σε σχέση με το εθνικό εισόδημά τους. Η ευρωζώνη κατηγορεί την Ελλάδα, επειδή χρειάζεται 53 δισ. ευρώ από τις χρηματαγορές, τη στιγμή που το σύνολο της ζώνης αντλεί 2.200 δισ. ευρώ κατά το τρέχον έτος. Μάλιστα, η Ιταλία χρειάζεται 393 δισ., η Γαλλία 454 δισ., το Βέλγιο, με μικρότερο οικονομικό μέγεθος από το ελληνικό, 89 δισ. Κι ακόμη, επισημαίνεται η απόκλιση (spread) 4 μονάδων των ελληνικών επιτοκίων από τα γερμανικά, ενώ σιωπάται ότι στο πρόσφατο παρελθόν αυτή είχε φθάσει 18 μονάδες το 1992 και 9,5 μονάδες το 1995. Περιέργως, οι ευρωπαϊκές τράπεζες, που έχουν ήδη κηρύξει την Ελλάδα σε «ουσιαστική πτώχευση», συνωστίζονται να αγοράσουν, όταν πρόκειται να εμπιστευθούν το χρήμα τους στην αγορά ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου. Με την αλλοπρόσαλλη  συμπεριφορά τους υπονομεύουν οι ίδιες την αξιοπιστία των εκτιμήσεών τους και αυτοαποκαλύπτονται ότι το μόνο που θέλουν είναι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος μας!
Θετική επίσης εξέλιξη είναι η συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Σαρκοζί, όπως και την επόμενη εβδομάδα με τον Πρόεδρο κ. Ομπάμα! Ας σημειώσουμε η Τουρκία ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Ουάσινγκτον το βράδυ της Πέμπτης η Τουρκία μετά την αναγνώριση, σε πρώτη φάση, της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την αμερικανική Βουλή. Λίγο νωρίτερα, η Επιτροπή Εξωτερικών του Σώματος είχε εγκρίνει οριακά μη δεσμευτικό ψήφισμα που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, στέλοντάς το Ολομέλεια -όπου το μέλλον του είναι αβέβαιο. Τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν το ψήφισμα με 23 ψήφους υπέρ και 22 κατά, ενώ ο Λευκός Οίκος και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχαν ζητήσει από τους βουλευτές να το καταψηφίσουν. Το ψήφισμα ζήτα επίσης από την αμερικανική κυβέρνηση να χρησιμοποιεί τον όρο «Γενοκτονία» στις διμερείς σχέσεις. Παρατηρούμε ότι σιγά σιγά δημιουργείται ένα θετικό κλίμα για την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο και τώρα η Ελλάδα πρέπει να κάνει τις σωστές επιλογές και επίσης να στηριχτεί στα πόδια της! Δεν θέλουμε τίποτα αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτα!
Όμως ας μην στηριζόμαστε στους Ευρωπαίους, ούτε σε κανέναν άλλον. Άλλο η «φιλία» και άλλο η «δουλεία»! Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να απελευθερωθεί από τους «προστάτες» της!  Έλληνα, αν είσαι Έλληνας Πατριώτης, Δημοκράτης  απέδειξέ το Τώρα, η Ελλάδα σε χρειάζεται... Έκκληση σε όλους τους απανταχού της γης Έλληνες πατριώτες: Έλληνες, βοηθήστε την Πατρίδα σας ηθικά, υλικά, οικονομικά, ψυχικά, τώρα που δοκιμάζεται!
Μήνυμα: Έλληνες της ομογένειας, σταθείτε αλληλέγγυοι στην Πατρίδα σας: Στείλτε εμβάσματα στους δικούς σας, αγοράστε οικόπεδα, σπίτια, ανοίξτε νέες επιχειρήσεις, ελάτε για τουρισμό όλοι το Πάσχα και το Καλοκαίρι στην Πατρίδα σας, κάντε επενδύσεις, δείξτε μια νέα εθνική αντίσταση!! Τα 28 δις να τα πάρει πίσω το κράτος από τους ληστρικούς τραπεζίτες, που κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση! Κανείς Ευρωπαίος δεν βοήθησε ποτέ την Ελλάδα. Μόνοι μας και τότε το 1821και τώρα το 2010 θα σωθούμε!! Μόνοι μας θα σωθούμε!! Όταν το κατανοήσουμε και το πιστέψουμε τότε πράγματι θα σωθούμε! Επίσης:
1. Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 10%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός!  Να αποδοθεί η δεκάτη!
2. Επείγει εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!
3. Να εισαχθεί ο "κοινωνικός μισθός" , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει "κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
4. Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμό, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, προστασία των φτωχών, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους. Είναι εθνική ανάγκη. Είναι περίεργο πως πολλοί από αυτούς που αντιδρούν τώρα δεν αντιδρούσαν το ίδιο και πριν λίγους μήνες επί δεξιάς!
5. Να θεσπιστεί άμεσα ενιαίο σύστημα παροχής κοινωνικής βοήθειας μέσω ενός πανελλήνιου δικτύου ψυχολόγων - κοινωνιολόγων - παιδαγωγών για στήριξη οικογένειας, γέννησης νέων παιδιών, σωστή ανατροφή των ελληνοπαίδων και ψυχική θωράκισή τους απέναντι σε κάθε νέο γκαιμπελισμό. Μη ξεχνάτε ότι η οικονομική κρίση οδηγεί τα άτομα σε ψυχολογικά προβλήματα και αυτοκτονίες.
6. Να γίνει αμέσως, προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού σε διαχρονικό και συγχρονικό επίπεδο. Έχουμε την πιο όμορφη χώρα και πολλοί μας ζηλεύουν!  Και αν δεν έχουμε τώρα ρευστό έχουμε παραλίες, θάλασσα, δάση, λίμνες, χλωρίδα, πανίδα, ορυκτό και θαλάσσιο πλούτο, ικανό να μας θρέψει!! Ας το πιστέψουμε! Μπορούμε!
7. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Να ενστερνιστούμε τις δυνατότητες του λαού μας, τις δημοκρατικές αξίες και καταβολές του και να τις αναπτύξουμε. Είμαστε η 24η πιο πλούσια χώρα στον κόσμο , αλλά είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ! Εμείς δώσαμε τα «φώτα» στην ανθρωπότητα, είναι αλήθεια! Είναι ανυπολόγιστα αυτά που μας χρωστάει όλος ο πλανήτης για τις κατακτήσεις του Ελληνικού πνεύματος!
8. Δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού  Ταμείου στα πρότυπα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ευρωζώνη και δημιουργίας ενός μηχανισμού προστασίας του Ευρώ… Τα δείπνα των κερδοσκόπων με «γεύμα τα Ελληνικά ομόλογα» γίνονται πιο λιτά!
9. Να απαιτήσουμε από την ΕΕ και τις ΗΠΑ εγγύηση των συνόρων μας απέναντι στην Τουρκία.
Η Ελλάδα σήμερα είναι μια πλούσια αλλά παραμελημένη χώρα.. Η Ελλάδα έχει πλούτο. Ο φυσικός αμύθητος ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος, η γη της, τα αμπέλια της, οι αγροί της, τα ποτάμια της!! Πλούτος είναι οι Έλληνες πολίτες  και ομογενείς που ζουν στην ξενιτιά, οι εφοπλιστές, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και όλοι οι απανταχού της γης Έλληνες, αντί για παχιά λόγια, ας βοηθήσουν εμπράκτως την πατρίδα τους.  Και αρχίζουν ήδη και βοηθάνε! Όποιος θέλει να βοηθήσει, ήδη υπάρχει λογαριασμός σωτηρίας της Ελλάδας, υπό την εποπτεία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι. 
Βιώνουμε την  Ελληνική Επανάσταση του 2010, η οποία δεν είναι εναντίον κάποιου συγκεκριμένου «εχθρού», αλλά είναι μια εσωτερική εξέγερση των Ελλήνων από την «ετερονομία και προστασία των δυτικών», προς την «εθνική ελευθερία»! Έλληνες ψηλά το κεφάλι! Το Πασοκ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την Πατρίδα! «Αλλαγές, Πατριωτισμός, Αλληλεγγύη και κάθαρση», Εδώ και Τώρα!  Ήδη η Ελληνική ομογένεια της Γερμανίας έστειλε ανοικτή επιστολή στην κ. Μέρκελ και την καλεί να «ηρεμήσει». Η Ελλάδα όχι μόνο δεν θα πουλήσει αρχαιότητες και νησιά, αλλά θα μεγαλουργήσει μελλοντικά αν αποφασίσει να σηκώσει «ψηλά το κεφάλι»!
Έλληνες, ψηλά το κεφάλι! «Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει»
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.