Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Το χρήμα βλέπεις είναι δύναμη και πολλοί το αγάπησαν...η δόξα έπεται και συμπληρώνει ακόμη περισσότερο τον πλούτο των "οικονομιών συναισθημάτων"

Εμπορική επιχείρηση έχει γίνει ο Νίκος Χατζηνικολάου! Που είναι ο παλιός δημοσιογράφος που έκανε την δουλειά του και τίποτα άλλο; Εδώ ο άνθρωπος άνοιξε site μόνο και μόνο για να βγάλει χρήματα για το μουντιάλ!

Μιλάμε για κανονική "αρπαχτή". Έτσι λέγονται οι εφήμερες δουλειές. Ποιος να περίμενε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα γινόταν ένα με τον Κουρή και στην νοοτροπία; Κρίμα πάντως γιατί έχασε την αίγλη του παρελθόντος. Είναι δυνατόν ρε Χατζηνικολάου να προσπαθεί να βγάλεις από την μύγα ξύγκι και να λες στο ραδιόφωνο σου να πάρει την εφημερίδα για να δει έναν κωδικό και να μπει στο portal σου έτσι ώστε να ακούσει το νέο τραγούδι του Πλούταρχου; Σιγά το ...όφελος. Όλα αυτά για ένα τραγούδι που αύριο θα το έχει το youtube; Δηλαδή κάτι σαν το κυνήγι του ...χαμένου Θησαυρού! (troktiko)

Σχόλιο: Το ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είδε το χρήμα και ξέχασε την παλιά του δημοσιογραφική παρουσία είναι δεδομένο, αρκεί να προσέξει κανείς τις έμμεσες διαφημίσεις του.

"Το διάβασα εκεί... το είδα εκεί... το λέει ή το γράφει"... ο φίλος του,  ο... κλπ...

Σε όλη τη διάρκεια των εκπομπών του (αλλά εκνευριστικά στις ραδιοφωνικές) θυμίζει ντελάλη που ξεπερνάει ακόμη σε φωνή και σε πειθώ ακόμη και παλιό λαχαναγορίτη.

Βλέπεις το άλλο με το "περγαμόντο"... λέτε να τον αφήνει αδιάφορο;

Αυτές τις παρέες έκανες Νικολάκη... αυτές τις πρακτικές έμαθες...

κατά το: "Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι".

"Ποιος ο λόγος να υιοθετήσεις στοιχεία του φίλου σου αν δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου"; 

Το χρήμα βλέπεις είναι δύναμη και πολλοί το αγάπησαν...η δόξα έπεται και συμπληρώνει ακόμη περισσότερο τον πλούτο των "οικονομιών συναισθημάτων".

Τώρα γιατί λένε (οι κακές γλώσσες) "πες μου με ποιόν κάνεις παρέα, να σου πω ποιός είσαι.." ...μπορεί και να κάνουν λάθος με (;) πάντα... ( μπορεί και να σε ζηλεύουν Νικολάκη)

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.