Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η φωνή εκτόνωσης του ΠΑΣΟΚ: "Στο μέλλον να μην επιχειρείτε να απαντάτε στις δικές μας αγωνίες με διάφορα ιδεολογήματα και με επιχειρήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι F.T."

Σκληρή γλώσσα κατά του υφυπουργού Οικονομικών Φιλ. Σαχινίδη χρησιμοποίησε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπουτσής. ..

"Να μην ξεχνάτε" πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον Φιλ. Σαχινίδη, "πως στη θέση που κάθεστε έχουν καθίσει διαπρεπείς πολιτικοί της παράταξης που έχουν δώσει τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης". "Σε ποια κυβέρνηση νομίζετε πως είστε υφυπουργός;" διερωτήθηκε.

Ο Χρ. Παπουτσής χαρακτήρισε τοκογλύφους τους διεθνείς και εγχώριους δανειστές που δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της χώρας. Επισήμανε πως το νομοσχέδιο "δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ"
 όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναγνώρισε παντού". "Χρειάζεται ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα είναι αξιόπιστο και για να είναι αξιόπιστο δεν θα πρέπει να χάσει την ψυχή του" επισήμανε. Ξεκαθάρισε, πάντως, πως οι βουλευτές του κόμματος θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο.  συνέχεια εδώ
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.