Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Μετά την πολύμηνη περιπέτειά του... στην Ελλάδα επιστρέφει εντός δύο ημερών ο Θανάσης Λερούνης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις επίπονες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την Ελλάδα για την απελευθέρωσή του από τους Ταλιμπάν, εξέφρασε ο Έλληνας εθελοντής, Θανάσης Λερούνης στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του, λίγα μόλις λεπτά μετά την παράδοσή του, από τις πακιστανικές αρχές, στην ελληνική πρεσβεία στο Ισλαμαμπάντ.

Η μεταφορά του Θανάση Λερούνη στην ελληνική πρεσβεία έγινε πριν από περίπου μία ώρα, με ελικόπτερο από την περιοχή Τσιτράλ του βορείου Πακιστάν.

Με δάκρυα χαράς και συγκίνηση υποδέχτηκαν τον Θανάση Λερούνη ο ειδικός απεσταλμένος του πρωθυπουργού στο Ισλαμαμπάντ, πρέσβης εκ προσωπικοτήτων, Δημήτρης Δόλλης και ο Έλληνας πρέσβης, Πέτρος Μαυροειδής.

«Η επιτυχία για την Ελλάδα είναι μεγάλη. Έξι μήνες σκληρής δουλειάς, όπου η διεθνή εικόνα του πρωθυπουργού μας ήταν εγγύηση, έφεραν αίσιο τέλος», τόνισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, από το Ισλαμαμπάντ, ο Δημήτρης Δόλλης...

«Η απελευθέρωση του Θανάση είναι ένα δείγμα γραφής πώς πρέπει να χειριζόμαστε λεπτά ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές», τόνισε ο κ.Δόλλης.

Η μεταφορά του Θανάση Λερούνη στη Ελλάδα, ο οποίος έχει ζητήσει να γίνει σεβαστή η απόφασή του να μην κάνει δηλώσεις το προσεχές διάστημα, θα γίνει εντός του επόμενου 48ωρου.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.