Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Πολιτικάντηδες με αμετροεπείς συμπεριφορές - Λυκοφιλίες και Δεξιές Κωλοτούμπες!!!

Καρατζαφέρης: 84 δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα απαιτούν συνεργασία (newstime)
 
Σύμφωνα με τον κο Καρατζαφέρη "ο κος Παναγιωτόπουλος συμφωνεί με αυτά που λέω εγώ. 

Έχει συμφωνήσει μαζί μου ότι για να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ στις περιφέρειες πρέπει να εκπονήσουμε ένα σχέδιο μιας συλλογικής λειτουργίας. 

Αυτά του έλεγα και χτες πρόσωπο με πρόσωπο. Σήμερα 84 δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα μου λένε 'πρόεδρε μην κωλώσεις(!), επέμενε να πάμε μαζί γιατί δεν θα πάρουμε δήμο'. [...] Αυτή τη στιγμή, λόγω των εσωτερικών προβλημάτων που έχουν λένε 'όχι τώρα', αλλά θα έρθουν, θέλουν δεν θέλουν σε αυτή την πολιτική, γιατί το απαιτούν οι δήμαρχοι". Στη συνέχεια, παρεμβαίνει τηλεφωνικά ο Π. Παναγιωτόπουλος λέγοντας ότι "τον τελευταίο καιρό (ο κος Καρατζαφέρης) με έχει μπερδέψει", αναφερόμενος στην εκλογή Παπούλια, για να λάβει απάντηση από το Γ. Καρατζαφέρη "ουδέποτε είπα όχι στον Παπούλια. Επειδή Π. Παναγιωτόπουλε δεν τα ξέρεις όλα, συνεννοήσου με τον αρχηγό σου αν αυτό το έβγαλα απ' το κεφάλι μου μετά την εκλογή του, ή είχε προηγηθεί συζήτηση". Άβυσσος η "ευρεία" δεξιά παράταξη...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.